- Konu Sahibi kahvegxoxzlxuxm
-
canım naıl bir yöntem bu nerde yapıyorlar.böyle giderse iyice kel kalacağım.kız kardeşlerim o kadar çok olmadığını söylüyorlar.saten böyle bariz bir açılma var fakat tamda açılmış değil saçlarım seyrelmiş resmen ama sadece o kısım.ben bir yere gittim saçla ilgili böyle bir işlem yapıyorlarmış fakat sana olmaz dedi.tamamen saçsız kısma yapıyorlarmış.bana bu işlemi anlatırmısın canım.yoksa kastın saç ekimi mi?Hayatim peruk degilde extensions yaptirsanda güzel olur!!şutarafagitti
Hani eklettiriyorsun uzatiyorsun böyle tel tel takiyorlar kusura bakma ya türkcesini bilmiyorum..benneyaptımki
Kizlar bilen varsa yazin lüftenkaydirigubbakcemile5
canım genetik değil.çünkü ailemde kimse kel değil.doktora gelince o kadar çok gittimki halada gitmeye devam ediyorum.sonuç ne mi?kansızlık ve hipo tiroid hastasıymışım.daha 27 yaşındayım şimdiden böyle açılma olduğu için çok üzülüyorum.bir bayan için saçları çok önemlidir.benim içinde öyle.ama duyduğum kadarıyla ekim yapılan saçlarda zamanla dökülüyormuş.canım acaba genetik bir şey mibu, mutlaka doktora git, çinko eksikliği falan da yapıyormuş saçlarda dökülme, yılan yağının çok işe yaradığını duydum, bir de sarımsak saç çıkarıyor, bunları denedin mi?
bilmiyorum bunun çözümü yok herhalde.benimde 1 aydır acaip saçlarım dökülüyor. zaten o kadar azki. bende kel kalmaktan korkuyorum. postiş kullananlar varsa nerden almışlar kaça almışlar çok belli oluyormu lütfen yazsınlar. hoşçakalın
ben de saçlarımı çok kafaya takıyordum, şimdi barışığım kendimle kaydirigubbakcemile3
ama mutlaa bir çözümü vardır. bence dert etme. bir de kel falan deme nolur ya fena oldum kel değilsindir eminim
bilmem duydunmu dermatolog meral biçer var sık sık televziyona çıkıyor.ben onun mail aracılığıyla görüştüm.ama bayanlara saç ekimini önermediklerini söyledi.erkeklerdeki kadar etkin sonuç alınamıyormuş.fakat saç mezoterapisi önerdi.fakat klinik bize çok uzak suadiyede.ben nasıl gideyim oraya 15 günde bir helede çalışırken.burada yakında olsa öyle bir merkez hemen gideyim.Kahvegözlüm'cüm, saç ekimi yaptırmayı düşündün mü? Saçının alt kısımları gürmüş madem, oradaki bazı saç tellerini alıp daha nadir olan bölgeye nakledebilirler. Saç ekim merkezleri ve belli hastaneler bu işlemi yapıyorlar, tabi önce hastanın özelliklerine bakıyorlar, gerekli incelemeleri yapıyorlar..İstersen bu konuyu araştır canım...
bilmem duydunmu dermatolog meral biçer var sık sık televziyona çıkıyor.ben onun mail aracılığıyla görüştüm.ama bayanlara saç ekimini önermediklerini söyledi.erkeklerdeki kadar etkin sonuç alınamıyormuş.fakat saç mezoterapisi önerdi.fakat klinik bize çok uzak suadiyede.ben nasıl gideyim oraya 15 günde bir helede çalışırken.burada yakında olsa öyle bir merkez hemen gideyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?