• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kelebekcik'in Diyet Günlüğü...

kelebekcik

evli ve çook mutlu:)
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
1.413
3
158
Balıkesir
merhaba arkadaşlar..bende diyet günlüğümü sizlerle paylaşmak istiyorum..amacım hem sizlere fikir vermek hemde eğer bi hatam varsa bunun sizler tarafından düzeltilmesini sağlamak..okulum bitip evde oturmaya başlayınca hızla kilo aldım ama çokta rahatsız değildim açıkçası..daha sonra haziran sonuna nişanım konunca bende bi tartılıyım dedim ve o zaman kendime geldim..59 kiloydum vede boyum ne yazık ki 1.58..sonra ufak ufak diyete başladım kendimce..şuan kilom 54.5 ama vermem gereken 4 kilo var..50 nin altına kesinlikle inmek istemiyorum çünkü hiç yakışmıyo..bu süreçte bana destek olursanız çok mutlu olurum..bu arada kumdenize benm her türlü soruma yılmadan cevap verdiği için çoook teşekkür ederimm..
fotoğrafları kaldırdım kızlar
arkadaşlar ilk sayfadan da kilo bildirimi yapıcam daha düzenli olucak ve ilk anda ne durumda olduğum görülebileck..
2 Mayıs kilom----52.460
5 Mayıs kilom---51.360:teytey:
16 Mayıs kilom----50.920alkisalkisalkis
19 mayıs kilom---50.240delikafadulden
23 Mayıs kilom--49.720kaydirigubbakcemile5
31 Mayıs kilom--49.440
6 Haziran kilom--49.210
7 Haziran kilom---48.740:nazar::teytey::sm_cool::dance:
23 haziran kilom----48.820

Son düzenleme:
herkesin bildiği gibi 3 ana ve 3 ara öğün yiyorum..günde 2 kupa yeşil çay içiyorum..2 gündür ne yazık ki yediklerime hiç dikkat etmedim evde olmadığım için..yarından itibaren yediklerimi saati saatine yazıcam..ayrıca hiç spor yapmıyorum bu benm için çok büyük bi dezavantaj ne yazık ki..inşallah sizlerin desteği ile azda olsa spor yapabilirim..yarın şu metabolizma hızlandırıcı çayımı da hazırlıycam..pazar günleri de burdan kilo bildirimimi yapıcam inşallah hepimiz istediğimiz ölçülere kavuşuruzopuyorumnanaktan

Kelebekcik oncelikle nisanin hayirli olsun.Insallah istedigin vucut olculerine kavusursun.
:teselli:

slm kızlar bu gün neler yedim hemen paylaşmak istiyorum..
sabah uyandığım gibi 1 bardak ılık limonlu su
kahvaltı:2 dilim çavdar ekmeği
1 kk tuzsuz peynir
4 adet zeytin
közde biber

ara:1 avuç leblebi

öğle:1 tabak mercimek yemeği
4 kaşık yoğurt
yarım dilim ekmek

ara:6 adet çilek
yarım bardak süt

akşam:1 adet yumurtadan yapılmış omlet
1 dilim ekmek

gün içinde bol bol su içtim şuana kadar hiç yeşil çay içmediğimi fark ettim hemen kendime yeşil çay hazırlıycam..ayrıca benm öğün saatlerim..10,12,14,16,18,20..herkesin desteğini bekliyorum

aslında pek ilk günüm sayılmaz canım ama buraya yazıcam diye yediklerime daha dikkat ettim açıkçası..bakalım pazar gününü merakla bekliyorum 3 gündür kaçamak yaptım da:kedi:

Bende bugun eme krizindeydim,ogleden sonra evdeydim ve ne buldumsa yedim:1shok:
Sonrasinda 1,5 saat hizli tempo yurudum ve aksam yemegi yemedim 40 dk da egzersiz yaptim.
Pazar gunu mu tarti gunun tatlim?

merhaba arkadaşlar ancak bu saatte girebildim..bu gün yediklerimi yazıyorum hemen
kahvaltı:1 dilim çavdar ekmeği
1 kk tuzsuz peynir
3 zeytin
közde biber

ara:1 elma
yarım bardak süt

öğle:4 yemek kaşığı türlü
yarım dilim ekmek
1 bardak ayran

ara:1 avuç leblebi

akşam:1 kase tarhana çorbası
3-4 yk pirinç pilavı
1 parça tavuk eti

ara:1 portakal

bu akşam sanki biraz fazla kaçırdım pilavı daha az yesem daha iyi olcaktı gibime geliyoalsanaalsanasmile

Bende bugun eme krizindeydim,ogleden sonra evdeydim ve ne buldumsa yedim:1shok:
Sonrasinda 1,5 saat hizli tempo yurudum ve aksam yemegi yemedim 40 dk da egzersiz yaptim.
Pazar gunu mu tarti gunun tatlim?

bende bu akşam biraz kaçırdım canım ya:( ama bak sen ne güzel yürümüşsün o yediklerin eriyip gitmiştir bozma moralini:teselli:tartı günüm pazar canm bakalım bi gelişme olcak mı..sen kaç kilosun bu arada?boyun falan??

Benim boyum 170, kilom 58-59 arasi. Kilolu degilim ama almaya oyle musaitim ki, dikkat etmezsem hemen aliyorum geri de veremiyorum.Dikkat ediyorum verirsen ne ne guzel vermezsem de sabit kalayim diye ugrasiyorum,

Benim boyum 170, kilom 58-59 arasi. Kilolu degilim ama almaya oyle musaitim ki, dikkat etmezsem hemen aliyorum geri de veremiyorum.Dikkat ediyorum verirsen ne ne guzel vermezsem de sabit kalayim diye ugrasiyorum,

boyuna göre kilon çok normal canım..keşke bende şöyle bi 5 cm daha uzun olsaymışımmafoldumbensenin dediğin gibi bende kilo almaya çok müsaitim..2-3 gün dikkat etmeden yiyim hemen fark ediliyo..desteğin için çok teşekkür ederim bu arada balperimolumunekankayizsmile

Son düzenleme:
25 Mart perşembe

kalktığım gibi 1 bardak limonlu ılık su

kahvaltı:1 kk tuzsuz peynir
3 zeytin
2 tane kepekli galeta(ekmek yoktu)

yarım bardak süt(yarım yağlı)

öğle:1 kase yoğurt çorbası
5 y.k bulgurlu pırasa yemeği

1 parça çikolata:oklava::mymeka:

akşam:2 kase yoğurt çorbası

bu günde böyle geçti birazdan dışarı çıkıcam..umarım bu gün çikolatadan başka kaçamak yapmameyvahedigeldismile

merhaba arkadaşlar..bende diyet günlüğümü sizlerle paylaşmak istiyorum..amacım hem sizlere fikir vermek hemde eğer bi hatam varsa bunun sizler tarafından düzeltilmesini sağlamak..okulum bitip evde oturmaya başlayınca hızla kilo aldım ama çokta rahatsız değildim açıkçası..daha sonra haziran sonuna nişanım konunca bende bi tartılıyım dedim ve o zaman kendime geldim..59 kiloydum vede boyum ne yazık ki 1.58..sonra ufak ufak diyete başladım kendimce..şuan kilom 54.5 ama vermem gereken 4 kilo var..50 nin altına kesinlikle inmek istemiyorum çünkü hiç yakışmıyo..bu süreçte bana destek olursanız çok mutlu olurum..bu arada kumdenize benm her türlü soruma yılmadan cevap verdiği için çoook teşekkür ederimm..

Caaaanııımmm beniimmm rica ederim. Faydalı olabildiysem ne mutlu ! :kedi:
Diyet günlüğünü şimdi gördüm. Kendiminkini de zor görüyorum bazen.. kafamçokkarıştı
Boyuna göre azıcık fazla kilon olabilir. Bu kiloları verebileceğine inanıyorum.
Şimdiden tebrik ediyorum. :nazar::1hug:

Caaaanııımmm beniimmm rica ederim. Faydalı olabildiysem ne mutlu ! :kedi:
Diyet günlüğünü şimdi gördüm. Kendiminkini de zor görüyorum bazen.. kafamçokkarıştı
Boyuna göre azıcık fazla kilon olabilir. Bu kiloları verebileceğine inanıyorum.
Şimdiden tebrik ediyorum. :nazar::1hug:
ablacımm her konuda fazlasıyla yardımcı oldun banaopuyorumnanaktanaslında ben şuan kilomdan fazlasıyla memnunum ama boy kilo arasında orantıyı sağlamak istiyorum birazcık..inşallah diyet başarı öykülerinde birbirimizi tebrik ederiz bi gün:)

bu arada bu akşam 1 dilim kek yedim ve kahve içtim..bu gün 3 kere kaçamak yaptım..bu hafta kesinlikle kilo veremiycem inşallah pazar günü tartıda 55 i görmem..yeşil çayımda bitmiş acilen almam lazım..

2 gündür çok kötü şeyler yaşıyorum bu saate kadar hiç bi şey yemedim kendimi toparlıyıp paylaşıma tekrar devam edicem

Kelebekcim bende bakiyorum bir kac gundur, yazmamis oluyorsun,
Canim seni uzen her neyse insallah kalbin en kisa zamanda ferahlasin.

Kelebekcim bende bakiyorum bir kac gundur, yazmamis oluyorsun,
Canim seni uzen her neyse insallah kalbin en kisa zamanda ferahlasin.

balperim güzel dileğin için çok teşekkür ederim her şey yoluna girdi Allah'ıma çok şükür..olan diyete oldu ama olsun ben buna razıyım..desteğin için çok teşekkür ederim canımmolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

Back
X