- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
- Konu Sahibi buzmavileylak
Kelebek mobilya hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabılırmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 haziranda üye olmuş her yorumunda kelebek mobilya var zaten 5 yorumu var mobilyacıda karşısında kelebek mobilya mı var acabaSipariş ettiğin ürünler 3 ay gelmesin, paranla rezil ol istiyorsan Kelebek alabilirsin. Ben uzak dur derim. Artık Kelebek bildiğiniz eski kelebek değil. Doğtaş aldı, rezalet bir hizmet var. Delirtirler.... Benden söylemesi.
Ne oldu? Niye rahatsız oldunuz? Kelebek mobilyada mı çalışıyorsunuz? Elimde sözleşme, şikayet belgeleri ve banka hesap hareketleri var. İsteyene gösteririm. Kimi neyle itham ediyorsan önce kendini tanıt kim olduğunu anlayalım. İnanmıyorsan git alışveriş yap al boyunun ölçüsünü. Adamların bayileri bile kabul ettiler fabrikadaki sıkıntıyı.7 haziranda üye olmuş her yorumunda kelebek mobilya var zaten 5 yorumu var mobilyacıda karşısında kelebek mobilya mı var acaba
Benim yokta alakam sizin sadece kelebek mobilya için mesaj atacak kadar takıntınızı anlayamadımNe oldu? Niye rahatsız oldunuz? Kelebek mobilyada mı çalışıyorsunuz? Elimde sözleşme, şikayet belgeleri ve banka hesap hareketleri var. İsteyene gösteririm. Kimi neyle itham ediyorsan önce kendini tanıt kim olduğunu anlayalım. İnanmıyorsan git alışveriş yap al boyunun ölçüsünü. Adamların bayileri bile kabul ettiler fabrikadaki sıkıntıyı.
Off boş beleş şeyler yazıp durmayalım şurada Allah Aşkına. Herkesin işi gucu var. Türkçe dil bilgisinden uzak, laf olsun diye yapılan yorumlarla kimsenin vaktini almayın lütfen. 7 Haziran'dan beri kaç yorum yapmışız diye size mi hesap vereceğiz? İnsanların işi gücü var. Sizi ne ilgilendiriyor kim ne zaman yorum yapmış. Yorum yapma sıklığını mı takip ediyorsunuz uyelerin? Boş ve saçma yorumlarınızla oyalamayın herkesi.Benim yokta alakam sizin sadece kelebek mobilya için mesaj atacak kadar takıntınızı anlayamadım
7 Haziran dan beri hiç mi başka msj olmaz
Size çok şey söylerdim polemik yasakOff boş beleş şeyler yazıp durmayalım şurada Allah Aşkına. Herkesin işi gucu var. Türkçe dil bilgisinden uzak, laf olsun diye yapılan yorumlarla kimsenin vaktini almayın lütfen. 7 Haziran'dan beri kaç yorum yapmışız diye size mi hesap vereceğiz? İnsanların işi gücü var. Sizi ne ilgilendiriyor kim ne zaman yorum yapmış. Yorum yapma sıklığını mı takip ediyorsunuz uyelerin? Boş ve saçma yorumlarınızla oyalamayın herkesi.