Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Detaylı ultrasyon sonucu safra kesesi gorunememesi
Amniyon sıvısı alıp bebeğin genetiğine bakmak istediler oluşmaması durumunda karaciğer rahatsızlığı veya genetik durum olabilir dedi ama ben sıvıyı aldırmadım, sonucu 2 ay sonra çıkıyor ve benim doğumuma çok az zaman kalmış oluyor, 28. Haftada tekrar kontrol edilecek, sizde durumlar nasıl
Amniyon sıvısı alıp bebeğin genetiğine bakmak istediler oluşmaması durumunda karaciğer rahatsızlığı veya genetik durum olabilir dedi ama ben sıvıyı aldırmadım, sonucu 2 ay sonra çıkıyor ve benim doğumuma çok az zaman kalmış oluyor, 28. Haftada tekrar kontrol edilecek, sizde durumlar nasıl