Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar kel kalmak üzereyim !

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

evcilkaktus

hiç bir acı baki değildir
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2012
1.236
10
108
kızlar felaket saçım dökülüyo felaket felaket gercekten kel kalmama ramak kaldı ya cok kotu coook .. bildiginiz bi şampuan ilaç bişey varsa söleyinde hemen başlıyım uygulamaya

Anneciğimin de dökülüyordu doktora gittik şampuan verdi.Eczaneden aldık kokusu garip ama etkili "Linex"
Tabi öncelikle doktora gidip muayene olmanı tavsiye ederim.
teşekkür ederim canım yarın ilk işim almak olcak. (hastane ve doktorlardan nefret ederim).

Bende ayni, hatta kel olmak üzereyim, ama benimkisi daha cok stresten dolayi.
benimkide stresten olabilir die dusunuorum yeni evliyim daha adapte olamadım heralde buyuk sorumluluk . bide annecim ve babacımdan uzaktayım onada alısamadım ondanda olabilir

evet canim lavantali j ile baslayan katki maddesinin az oldugunu dusundugum icin .icinde 5,6 tane ortadan ikiye ayrilmis sarimsak konuluyor.ne suttee kaynattim kokusu icin ne de baska birsey cunku sarimsaklarin icine baska birsey katinca etkisi gidiyor.lavanta yagi koymustum doktu sacimi mesela..

kızlar felaket saçım dökülüyo felaket felaket gercekten kel kalmama ramak kaldı ya cok kotu coook .. bildiginiz bi şampuan ilaç bişey varsa söleyinde hemen başlıyım uygulamaya

canım senin ilk önce yapman gereken doktora gitmen baktın olmuyo herkese önerdiğim şeyi sanada söleyim badem yağı+bemiks evigen bepanten diye karışım var bu başlıktaki yorumları oku çoğunluk memnun ben hastanede çalışıyorum cildiye doktorumuzada sordum hastalar memnun bende yazıyorum dedi ben tahlil yaptırdım hormonlarmdan kaynaklı dökülmem varmış hap kullanıyorum ama tabi dışardan destek almakda gerek ben çok şükür faydasını göryrm arkadaşıma önerdm oda gördü faydasını bunla ilgili detayı karışımla ilgili sayfada okursun kullan derim ben çünkü badem yağının saçın dökülmesini azaltıcı onarıcı ampullerinde saçın ihtiyacı olan vitaminler var ama ilk önce dediğim gibi doktora git bi tahlil yaptır

bencede çok dökülüyorsa önce bir doktora görün derim benimde çok dökülme sorunum vardı demirim çok düşük olduğundan dolayı dökülüyormuş ilaçlarla birlikte şampuanıma bimex,evigen ,b.pantene ampul kırdım ve arkadaşımızın yazdığı gibi yağların içine de kırdım birazda sarımsak ekledim hemen anında etki görmüyorsun etki için 1 ay beklemen gerekiyor

kan degrlerını olctür eksık vuctta belkı bı vıtamın saptanır ona baglı dokuluyrdur belkı , hemen her ılacı vs kullanıyım yoluna gıtme bence , sarımsak kullanabılrsın doktr yardımcı olamıyorsa dokulmeyı sarımsak durduruyor genelde. gecmiş olsun

bacımmerhaba hollandadan yeğenimbir karışım verdi çok basit ve gözlerime inanamadım ama saçımı kazıtman lazım eğer istersen bende düşünüyom beraber aynı gün yapalım 10 günde sırma gibi oldu fetiye cagtay eklersen ordan mesajlaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…