- 28 Eylül 2012
- 1.236
- 10
- 108
- Konu Sahibi evcilkaktus
kızlar felaket saçım dökülüyo felaket felaket ![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
gercekten kel kalmama ramak kaldı ya cok kotu coook .. bildiginiz bi şampuan ilaç bişey varsa söleyinde hemen başlıyım uygulamaya ![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır pek onemsemedim ama cidden cok fazla dokuluo ya daha sabah taradım şimdi tekrar taradım gene bi avuc ofDoktora gitmedin mi?
hayır pek onemsemedim ama cidden cok fazla dokuluo ya daha sabah taradım şimdi tekrar taradım gene bi avuc of![]()
teşekkür ederim canım yarın ilk işim almak olcak. (hastane ve doktorlardan nefret ederim).Anneciğimin de dökülüyordu doktora gittik şampuan verdi.Eczaneden aldık kokusu garip ama etkili"Linex"
Tabi öncelikle doktora gidip muayene olmanı tavsiye ederim.
benimkide stresten olabilir die dusunuorum yeni evliyim daha adapte olamadım heralde buyuk sorumluluk . bide annecim ve babacımdan uzaktayım onada alısamadım ondanda olabilirBende ayni, hatta kel olmak üzereyim, ama benimkisi daha cok stresten dolayi.
Bu arada disarda satilanlar degil , bebek sampuaninin icine konulacak 4,5 adet
kızlar felaket saçım dökülüyo felaket felaketgercekten kel kalmama ramak kaldı ya cok kotu coook .. bildiginiz bi şampuan ilaç bişey varsa söleyinde hemen başlıyım uygulamaya
![]()
canım senin ilk önce yapman gereken doktora gitmen baktın olmuyo herkese önerdiğim şeyi sanada söleyim badem yağı+bemiks evigen bepanten diye karışım var bu başlıktaki yorumları oku çoğunluk memnun ben hastanede çalışıyorum cildiye doktorumuzada sordum hastalar memnun bende yazıyorum dedi ben tahlil yaptırdım hormonlarmdan kaynaklı dökülmem varmış hap kullanıyorum ama tabi dışardan destek almakda gerek ben çok şükür faydasını göryrm arkadaşıma önerdm oda gördü faydasını bunla ilgili detayı karışımla ilgili sayfada okursun kullan derim ben çünkü badem yağının saçın dökülmesini azaltıcı onarıcı ampullerinde saçın ihtiyacı olan vitaminler var ama ilk önce dediğim gibi doktora git bi tahlil yaptır