- 20 Temmuz 2020
- 847
- 1.109
-
- Konu Sahibi napoleon28
Yok tabiiki eğlenenlere lafım yok da sanki biraz iğneleyici olmuş bazı ifadeler. hemen gelinlik bakmaya başladı, hemen evlendi FİLAN.Komik geldi filanlar çünkü
Hepsine cevap vermişsiniz kelliği esgeçmişsiniz.
Gülmece olsun diye konu açıp eğlenenlere ciddi olmadıkları için kızmak ironik değil mi?
İlk konuda öyle bir anlatmışsınız ki sadece arkadaş ortamında tanıştığınız bir adam var ortada ve bu adam size hiç bir adım atmamış siz kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz gibi anlaşılıyor.Yok tabiiki eğlenenlere lafım yok da sanki biraz iğneleyici olmuş bazı ifadeler. hemen gelinlik bakmaya başladı, hemen evlendi FİLAN.
Evlilik niyetim var evet. Ama hangimiz biriyle tanışınca biraz hoşlandıktan sonra hayal kurmuyoruz ki? ,
Sonuçta adama zaaart diye hadi benle evlen keltoşum benim sallayalım ortalığı çocuklarımız olsun FİLAN demedim.
Sadece içimden geçenleri paylaştım
Kaldı ki bunlardan rahatsız olduğumu ve bu düşüncelerden kurtulmak istediğimi anlattım.
Kel olmasına gelince, çok ilgimi çekti, biraz saçları var arkada ama onları da kazıtsa fena olmaz.
Hatta söyledim aramızda gülüştük. Sakalınızı da kesin hepsini kazıtın ne güzel olur size yakışır dedim.
O da bana iltifat etmişti. Gözlük kullanmak istemiyorum ama lenslerimden memnun değilim göz kuruluğu yapıyor. Gözlük alsam çok çirkin olurum demiştim
Size yakışır çok güzelsiniz filan demişti.
teşekkür ederimİlk konuda öyle bir anlatmışsınız ki sadece arkadaş ortamında tanıştığınız bir adam var ortada ve bu adam size hiç bir adım atmamış siz kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz gibi anlaşılıyor.
Vallahi ben kurmadım o hayalleri. Karşıyım da daha ilişkinin başında kurulan evlilik hayallerine. Evlilik amaç değil sonuç olmalı bir ilişkide. Bir yolunda gitmeyen evlilik yaşamışsınız zaten sizin daha dikkatli olmanız gerekmez mi?
Cinsellik de kapalı kutu sonuçta. Bu konuyla ilgili tabularınız yoksa ilişki içinde anlarsınız zaten ne durumda olduğunu. Tabularınız varsa ne çıkarsa bahtınıza artık.
Konunun sonuna geldim hala kellikle ilgili bir açıklama bulamadım.Eski çalıştığım yerden arkadaşlarımla geçtiğimiz haftasonu bir araya geldik. Kel ve sevimli bir beyefendi gözüme gözüme ilişti. Eski iş arkadaşımın yanında geldi, tanıştık filan. 1.75 filan boyu. Baya hoşlandım tavrı, konuşmaları, espirileri hoşuma gitti. Öyle ahım şahım yakışıklı değil ama çekti beni yani nasıl anlatayım. O da bakmaya başladı. Ortamda hep beraberdik, yemek yedik filan herkes konuştu ama yemekten sonra yanıma geldi, benimle muhabbet etti, ilgilendi yani baya. Sonra eve dönerken iskeleye kadar beraber yürüdük. Arkadaşlar da yanımızdaydı ama biz konuşmaya devam ettik.
Neyse bu hiç evlenmemiş, 43 yaşında. Ben boşandım. Çocuğum yok. Aramızda 9 yaş var.
Cinsellikle ilgili ve çocukla ilgili çok sıkıntılı bir evliliğim oldu.
Şimdi asıl mesele şu, aslında birileriyle tanışmak, flört etmek, keyifli zaman geçirmek, sevilmek istiyorum ama hep kuşkuyla yaklaşıyorum insanlara.
Adam niye evlenmedi? Niye şöyle? Niye böyle?
Acaba bu yaştan sonra cinsellik konusunda sıkıntı yaşar mıyım bu adamla? Acaba tekrar çocuğum olur mu?
Bir türlü anı yaşayamıyorum.
Hep içimde eskinin acı tecrübeleri
Bu duygulardan vesveselerden nasıl kurtulurum?
çok teşekkür ederim dikkat edeceğim.Bir kaç iltifatla evlilik hayalleri kurmanız için çok erken, daha birbirinizi hiç tanımıyorsunuz bile, 43 yaşına kadar evlenmemiş bir adam sizi görünce hemen evlenmeyi mi düşüneceğini sanıyorsunuz, farklı emelleri var dikkatli olun bence,
Killilar için değil mi o?Keller guvvatlı olur mu demeliyiz bu başlık onunçün mü?
Konu sahibi demiş zaten benzini şelden erkeği kelden diye doğru biliyomuşum.Killilar için değil mi o?
İkisi de. Yüksek testosteron saç dökülmesine sebep olurken aynı zamanda kıl oranını artırıyor.Killilar için değil mi o?
Bence benzin opetten alınır. Wcleri falan çok temiz hiç falsosu yok çocuklu anneler için idealKonu sahibi demiş zaten benzini şelden erkeği kelden diye doğru biliyomuşum.