- 20 Temmuz 2020
- 847
- 1.109
-
- Konu Sahibi napoleon28
Hahahaha bilinçaltı kel sexe düşkündür diye ondan hoşlanmışBaşlık 10 numara
Bu işin saçla işi yok yalnız
Aynen başlık ile konu farkliBaşlıktan sonra konuyu okuyunca hayallerim yıkıldı
Kel olmasının filan konuyla alakası nedir?Eski çalıştığım yerden arkadaşlarımla geçtiğimiz haftasonu bir araya geldik. Kel ve sevimli bir beyefendi gözüme gözüme ilişti. Eski iş arkadaşımın yanında geldi, tanıştık filan. 1.75 filan boyu. Baya hoşlandım tavrı, konuşmaları, espirileri hoşuma gitti. Öyle ahım şahım yakışıklı değil ama çekti beni yani nasıl anlatayım. O da bakmaya başladı. Ortamda hep beraberdik, yemek yedik filan herkes konuştu ama yemekten sonra yanıma geldi, benimle muhabbet etti, ilgilendi yani baya. Sonra eve dönerken iskeleye kadar beraber yürüdük. Arkadaşlar da yanımızdaydı ama biz konuşmaya devam ettik.
Neyse bu hiç evlenmemiş, 43 yaşında. Ben boşandım. Çocuğum yok. Aramızda 9 yaş var.
Cinsellikle ilgili ve çocukla ilgili çok sıkıntılı bir evliliğim oldu.
Şimdi asıl mesele şu, aslında birileriyle tanışmak, flört etmek, keyifli zaman geçirmek, sevilmek istiyorum ama hep kuşkuyla yaklaşıyorum insanlara.
Adam niye evlenmedi? Niye şöyle? Niye böyle?
Acaba bu yaştan sonra cinsellik konusunda sıkıntı yaşar mıyım bu adamla? Acaba tekrar çocuğum olur mu?
Bir türlü anı yaşayamıyorum.
Hep içimde eskinin acı tecrübeleri
Bu duygulardan vesveselerden nasıl kurtulurum?
Birleşmeden nasıl ayrılacakSizi kullanmak istiyor ayrılın
İki konuşmaya gelin güvey olunmuş, kafasında evlenmiştir bile belki ,derhal bosanmalı benceBirleşmeden nasıl ayrılacak
Haklısınız bunu nasıl düşünemedim.Sizi kullanmak istiyor ayrılın
Gelinlik modeli bakmaya başladığım FİLAN yok.Kel olmasının filan konuyla alakası nedir?
Adam sizinle iki kelam etti filan diye niye gelinlik modeli bakmaya filan başladınız?
Belki adam evlenmeyi filan düşünmüyor, hatta flört etmeyi filan da düşünmüyor olabilir.
İnsanların cinsel performansını filan denemeden bilemezsiniz. Bir test sürüşü filan lazım.
Filan demiş miydim, eksik kalmasın.
aklıma seda sayan ve kel erkek seksiliği gelir hemen töbe töbe aman babam da kel sus. bence dene . denemeden bılemezsın guzu
Teşekkür ederim.9 yaş baya fazla , cinsel istek uyumunda sıkıntı olabilir. Niye evlenmedıgıne gelırsek belki de çok seçici .
Olabilir. Ben de düşkünüm.Hahahaha bilinçaltı kel sexe düşkündür diye ondan hoşlanmış
Komik geldi filanlar çünküGelinlik modeli bakmaya başladığım FİLAN yok.
Filana niye bu kadar takıldınız? Burası samimi bir forum kompozisyon yarışmasında mıyız?
Ayrıca flört etmek istiyor evet. Telefon numaralarımızı FİLAN da aldık, tanımak isterim sizi diye başladı arada konuşuyoruz.
Gülmece olsun diye konu açıp eğlenenlere ciddi olmadıkları için kızmak ironik değil mi?Teşekkür ederim ciddiye alıp dalga geçmeden iğnelemeden yazdığınız için. Doğru denemeden bilemem ama forumda sürekli cinsellik konusunda eşlerden şikayet eden konular açılıyor, ben de bu yüzden boşanmıştım. Kafama bir sürü soru gelmesi bu yüzden. Yoksa kellikle mellikle falan alakası yok bu işlerin.
Biraz da gülmece olsun diye böyle bir başlıkla konu açtım. Yani samimiyetten dolayı.