Kekolar hep aramızda

leylosvemecnun

Cennet kuşu Deniz'im ❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
4.972
6.718
Hep mi bana cins insanlar denk gelir bilmiyorum her sabah kapınin önünden ekmek arabası geciyor taze yesin kizım diye aliyorum abi sagolsun durup bırakıyor. Bu sabah saat 7 bucuk gibi yani hava daha aydinlanmamışken araba unutmuş durmayi aradi beni abisi az ilerideki marketteyim yaklaş da öyle vereyim arabayi cevirmeyeyim zor oluyor virajda dedi. Tamam dedim asagi indim cok degil biraz yürüdüm belki 15 20 adım sokağın sonuna dogru da tüp arabasi var durmuş ama arabayi stop ettirmemiş geldigi yerdeki adamla laklak ediyor, farlar sonuna kadar açık uzunları acmış yagmur yağıyor normalde gözlük kullanan biriyim gözlüklere yağmur geldi arabanin farı gözümü aldı derken önümü göremedim gelen motoru farketmedim kıyıdayım ama o da kenardan geliyormus herhalde korna basmasa farketmem son anda farkettim.Karsidan tüpcü laf atiyor abla kocaman motoru görmedin mi ayaküstü gidecektin diye ee dedim farlariniz sonuna kadar acik stop ettirip öyle laklak edebilirdiniz madem konu bu kadar hararetli... arkamdan simdiki "karılar" dan çok ceneli olduklarindan dem vurarak konusuyordu yok dedim kavga etmeyecegim duymamis gibi yaptim bazı insanlar asla medenilesemedi hep tas devrinde kaldı.Burada suc benim mi tüpçünün mü anlamadim ben araba kullanirken hemen dönecek olsam bile arabayi stop ettiririm hadi ettirmedim farlari kapatirim acaba ben mi yanlısım

İnsanlar pimi çekilmiş bomba gibi.
Az önce trafikte kavga eden bir adama denk geldim.Kendisi okul servis şoförü ama görseniz bir adama nasıl küfür ve hakaret ediyor.Karşıdaki adam ağzını açmadı,başkası olsaydı tekme tokat dalardı o sözlere karşı.

Gercekten eskiden olsa cene calardim simdi aynen sensin diyip gecmek lazim ehliuet almislar ama teorik sinavdan ezber yaparak gecmisler anlayarak degil

Adamın trafikteki davranışına bakarak bile nasıl bir karşılık vereceğini tahmin etmek zor değil. Yurtdışından buraya gezmeye gelenler bile Türkiyede, özellikle trafikte kabadayılaşıyor. Oradaki kurallara meydan okuyamıyorlar tabi aynen deport.

Maalesef burası gibi ülkelerde bunun gibi herifler karı milleti diye konuşur ama hayatında kadın olmasa donunu yıkayamaz. Babası doğurmuş herhalde.

Aman artık buyudugumden mıdır yada tahammülüm mu kalmadı kimseye bişey söylemiyorum.normalde kızıp kavga çıkaracağım şeylere off boşver daha da sinirleneceksin diyorum.eskiden en ufak şeyin altinda kalmaz fırtına koparirdim şimdi he diyip geçiyorum.siz haklısınız ama gel de anlat şimdiki insanlara.hele trafikte böyle inip bazılarını dovesim var sanki bı tek onlar araba suruyo gibi davranıyorlar.

Ekmek arabası mı
Sasırdım oyle bısey var mı ya
Canım da cektisıcak mı

Geri dönüp cok güzel cene calardim da evde iki tane cocugum vardı işte bir de bu tarz magandalarla uğrasilmaz hehe sensin demek lazim

Öyle lakayt bir tavir ki hani ugrasacak vaktim olsa ensesine şaplak ata ata döver insan öyle bir tavır

O değilde 80ler canlandı gözümde bı an. Ekmek bırakan amca, tüpçü falan hoşuma gitti konudan bağımsız. Bu arada geçmiş olsun iyi bari carpmamis motor size.
Evet doğalgaz gelmedi henüz seneye gelecekmis o yüzden tüp var hala 90 larda yasiyoruz ben de ekmek arabasinin baska yerde olmamasina sasirdim marketlere ekmek arabalari birakmiyor mu ki bu arada tesekkür ederim

Evet doğalgaz gelmedi henüz seneye gelecekmis o yüzden tüp var hala 90 larda yasiyoruz ben de ekmek arabasinin baska yerde olmamasina sasirdim marketlere ekmek arabalari birakmiyor mu ki bu arada tesekkür ederim
Yani evet marketlere birakiyolar fırından gelip ama bireysel vermiyorlar yani görmedim. markette denk gelince elinden alıp markette okutmuslugum olmuş evet siz söyleyince aklıma geldi.

Yol ortasında durup uzunları açması çok tehlikeli, uzun farlar gece yolculuklarında veya sisli havada önünü görebilmek için anlık açılır ve uzun süre açık kalamaz , cahil adam , işte böyleleri yüzünden durduk yere masum insanlar ölüyor, ben olsam güzel kavga etmiştim hatta işi polise kadar taşırdım çirkefleşirse, asla cahil insanlara tahammülüm yok, ülkemizde sayıca o kadar fazlalar ki kaçıp kurtulmak istiyorum bu ülkeden ve insanlarindan ...

Öyle maalesef hele de erkeklere bir haller oldu. Aşırı kadın düşmanı hal ve hareketler... Kıskançlık mı desem, kadınların güçlü olmasına tahammül edemeyen mi desem ne desem bilemedim. Yanımdan geçen dayılar jip süren kadına bakıp: "garıya bah hele nasıl da sürüyor tank gibi jipj." Demişti bir keresinde. Benim en tiksindirici bulduğum erkek tipidir, asla gelemiyorum. Kendisinde yok ya süremiyor ya ondan kadın jip sahibi olduğu için kıskanıyor. Mesela bir de bunların trafikte sıkıştıran tipleri var. Valla kornaya abanıyorum, bıçaklı katil civciv gibiyim el kol yapıyorum ben olsam cevap verirdim ama muhattap olmamak en iyisi tabii ki.

Ekmek arabalarina niye şaşırmışlar ki markete bakkala küçük kamyonet tarzı biz pikap deriz kapalı kasa üstünde fırının adı yazar onunla getirip bırakıyorlar Baska yerlerde uçarak mi birikiyorlar acaba

O an telefon kamerasini tutup "aksam haberlerde kendini izle de ders al konusmani duzelt" dicen boylesine
Ufak capli stres yasayip aksam haberlerini beklesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…