- 24 Aralık 2014
- 4.972
- 6.718
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Hep mi bana cins insanlar denk gelir bilmiyorum her sabah kapınin önünden ekmek arabası geciyor taze yesin kizım diye aliyorum abi sagolsun durup bırakıyor. Bu sabah saat 7 bucuk gibi yani hava daha aydinlanmamışken araba unutmuş durmayi aradi beni abisi az ilerideki marketteyim yaklaş da öyle vereyim arabayi cevirmeyeyim zor oluyor virajda dedi. Tamam dedim asagi indim cok degil biraz yürüdüm belki 15 20 adım sokağın sonuna dogru da tüp arabasi var durmuş ama arabayi stop ettirmemiş geldigi yerdeki adamla laklak ediyor, farlar sonuna kadar açık uzunları acmış yagmur yağıyor normalde gözlük kullanan biriyim gözlüklere yağmur geldi arabanin farı gözümü aldı derken önümü göremedim gelen motoru farketmedim kıyıdayım ama o da kenardan geliyormus herhalde korna basmasa farketmem son anda farkettim.Karsidan tüpcü laf atiyor abla kocaman motoru görmedin mi ayaküstü gidecektin diye ee dedim farlariniz sonuna kadar acik stop ettirip öyle laklak edebilirdiniz madem konu bu kadar hararetli... arkamdan simdiki "karılar" dan çok ceneli olduklarindan dem vurarak konusuyordu yok dedim kavga etmeyecegim duymamis gibi yaptim bazı insanlar asla medenilesemedi hep tas devrinde kaldı.Burada suc benim mi tüpçünün mü anlamadim ben araba kullanirken hemen dönecek olsam bile arabayi stop ettiririm hadi ettirmedim farlari kapatirim acaba ben mi yanlısım