Canım hepinizi çok özledim dayanamadım arada selam verip kaçıyorumHemşom nasılsın
Teşekkür ederim kızlar,çok kibarsınız hepiniz
Canım hepinizi çok özledim dayanamadım arada selam verip kaçıyorumbu gün kayınvaldem küçük bir göz operasyon geçirdi yarın yeni bir bebek karşılayacağım yakın bir akrabamızın doğumunda yanında olacam onun heycanı var şimdi
Canım ne demek
Geçmiş olsun canım
Bu ara çok yoğunsun herşey üst üste geliyor
Hayırlı olsun
Evet canım bende bu kadar hızlı yaşamya alışkın değilimama sizi çok özlüyorum var mı yarışta bir liste?
iyi aksamlar
nevosum sen bi ara gida boyasini kendim yaptim demistin yanlis hatirlamiyorsam...canim ben siyah gida boyasi bulamiyorum,nasil yapabilirim fikrin varmi:26:netten baktim mor lahanayla diyor ama onunla siyah olurmu emin olamadim..bide kendin yaptigin gida boiyasinda kullandigin yiyeceklerin tadi veya kokusu kaliyormu
Biz de seni özledik
Var tabi olmaz mıSen de listeye girmek ister misin
Can atıyorumama beli etmemem lazım
cok tesekkür ederim canim..Canım merhaba
Evet birkaç kez denemelerim oldu
Siyah hiç denemedim ama siyah için siyah havuç kullanıldığını biliyorum ama ne kadar siyah olur bilmiyorum
Mor lahana açık mavi oluyor ,
Havuç ile açık sarı oldu,
Kırmızı pancar ile koyu bir pembe oldu,
Ispanak ile yeşil oluyor biliyorsun
Nar ile kırmızı oluyor..
Canım ben sebzeleri rendeliyorum veya doğruyorum..Tencereye koyup üzerine 1 kaşık şeker atıyorum.5 dakika kadar pişirip sonra rondoda çekiyorum ve süzgeç ile süzüyorum..
Tat olarak sorun yok şeker ile pişirdiğim için iyi oluyorKokuda ve tatta sorun yok
Ispanak ve kırmızı pancar ile yapmıştımİçine süt eklemiştim yoksa biraz daha koyu oluyor
Eki Görüntüle 1010275 Eki Görüntüle 1010276
,
cok tesekkür ederim canim..
ben burda siyah havuc hic görmedim daha..:26son fotodaki karistirdigin halimi
Tamam senide listeye alalım
Ağzımdan birşeymi kaçtı:18:
Bu arada günaydındualarınıza ihtiyacım var kızlar bir akrabamın doğumuna gidiyorumda