Site yavaş mı, bende mi sorun var:44:
Yeni tarif mi ekliyorsun yoksa
Ben de sorun yok:44:
Ekledim bile
O zaman benim pc de sorun, Ayda yılda bir pc ye geçeyim dedim o da ağır çalıştı
Ben yine telefona geçeyim bari
Hemen bakıyorum
Tamam canım sen bilirsinPc de Google chorme kullan daha hızlı
Ellerine sağlık canım yine çok güzel görünüyorBak bakalım nasıl olmuşGoogle chormeyi kullanıyorum da yine yavaş, sanırım pc çok dolu o yüzden:26:
Ellerine sağlık canım yine çok güzel görünüyorOlabilir:44:
Sağol canım benim
1 tepsi böreği bir oturuşta bitirdiler, bir kaç tane kahvaltıya bıraksaydınız dedim
Afiyet olsun canımSen de o kadar güzel yapmasaydın
Ben de genelde bu tür açılan ve yağlanan tarifleri seviyorum ve daha iyi oluyor garanti güzel oluyor
Aynen canım çok güzel adı gibi puf puf oluyor
Ben de pazar günü yapacağım birşeyler pazartesi kızçelerin doğum günü var Ama tam karar veremiyorum:44:
Aaa ne güzel, hem de tatil gününe denk geliyor
Mutlu, sağlıklı uzun seneleri olsun canım kızçelerinin
Evet canım kızçelerim çok şanslıTatil olunca fırsatı kaçırmadık tam gününde yapacağız
Sağol canımsın
Evet şanslı kızçeler
Ben de Pazartesi miniğimi dr.a götürücem çocuklar da evde, nasıl bırakıcam onları düşünüyorum
Hayırdır canım neden götüreceksin:26:Bırakacak kimse yok mu:26:
Çok geçmiş olsun canımCanım arkasında uyluk kısmında bir delik var, netten biraz araştırdım omirilikle alakalı bir rahatsızlık sanırım:26:
Ablaları var aslında ama yine de uzun süre tek başlarına bırakamıyorum, yok canım bırakacak kimse
Nevoşum ben çıkıyorum, hayırlı geceler
Allah rahatlık versin canım
Çok geçmiş olsun canımUmarım bir sorun yoktur
Allah kolaylık versin
İyi geceler canımBen de çıkıyorum
Canım arkasında uyluk kısmında bir delik var, netten biraz araştırdım omirilikle alakalı bir rahatsızlık sanırım:26:
Ablaları var aslında ama yine de uzun süre tek başlarına bırakamıyorum, yok canım bırakacak kimse
Canım arkasında uyluk kısmında bir delik var, netten biraz araştırdım omirilikle alakalı bir rahatsızlık sanırım:26: