• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekler - Pastalar Kekler, Cupcakeler ve Pastalar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz Kek, Cupcake ve Pasta tarifi ;

• Ankete Katılan
    210
:38:
Müsait bir zamanda adresimi yazarım nevoşum:32:
Yok sen kebaplar kategorisine dayanamazsın biliyorum:52:
Listenin başında ki isim belli, Nevoş:64:

Yok beklemeyin beni yarışma içinde göremezsiniz:18:Ana başlığa yapar eklerim:9:
Ben Antepli değilim arkadaşlar çok güvenmeyin:27:

Yok değil ama ben katılırsam tanıtım zor oluyor sonra pişman oluyorum:30:
aa oda doğru kendine oy istiyo diyolar sonra dımı :19::19:
Canım o zaman hediyeyi 2'ye bölmemiz gerekir:9: Cookplus ayda 250 hediye çeki veriyorsa:9:Ayda 2 kez yaparsak 2'ye bölünür kabul ediyor musun:60:

o yüzden mi ayda bir kere oluyor hımm anlaıdm o vakit ::12::12:

yok kabul etmiyorum :9::9::9:

Kazen'e numarayı bildirebilirsin.
Canım senin pro kartının numarası ile pro oluyorsun:34:Aslında kart şifresi gelince pro olursun.:9:Ama ödemeyi yaptığını bildirdiğin zaman hemen pro olunuyor:31:
Bana pro kart gelmedi,bende zaten yurt disinda isime yaramaz diye düsmedim pesine ve kimsede benden numara istemedi:44:

Eylül sen beni anladın beni gaza getirmeye çalışanları durdur:60:
Evet yarışma kurallarımız gayet iyi değişiklik beklemeyelim:9:

seni bi tek ben anladım bende yanlış anladım :30::30::60:

evet evet fena değil :37::9::9::9:

Çok şükür canım.:31:

Ay pardon yanlış anlamışım.:1:Güzel bir tarifin var o zaman.:23:Anlatsana biraz.:9:Ayrıca iki gram göbeğini hiç kıskanmadım.:63:
yok canim,klasik tavuk tarifi iste..öyle iddiali bisey degil..eglencesine katilacaktim:29:

aman kiskanma canim,spor yap seninde olur:52:
Seni tavuk yemekleri kategorisi için çok hevesli gördüm:23:Tavuk yemekleri olunca kaçışın yok:4::52:
ne bilim icim kipir kipir etti tavik diyince ama kebaplara dönüs olmus..hayirlisi:31:

Yok canım beni görünce bile oy mu istiyorsun diyorlar :60:Sen eklersen olmaz:27:
Ahhh çok gaza gelen biri değilim :60:Ama sahiden isterdim:18::18::18:
Halt etmişler:19: Editörsün görevini yapıyorsun sonuçta, hem efserde var o dağıtır linkleri:28:
Ben yine de gaz vermeye devam edicem:36:

Eylül sen beni anladın beni gaza getirmeye çalışanları durdur:60:
Evet yarışma kurallarımız gayet iyi değişiklik beklemeyelim:9:

Durduramaz kimse beni:9::9:

Bana pro kart gelmedi,bende zaten yurt disinda isime yaramaz diye düsmedim pesine ve kimsede benden numara istemedi:44:
Öyle mi genelde numara bildiriliyor:44:Sen yurt dışında olduğun için olabilir:26:Hediyenin içinde yokmuydu kart:26:
seni bi tek ben anladım bende yanlış anladım :30::30::60:

evet evet fena değil :37::9::9::9:
Öyle mi oldu:60:

Oylama çok çekişmeli gidiyor :52:
Hoşgeldin hemşom:38:Annen nasıl oldu:26:
yok canim,klasik tavuk tarifi iste..öyle iddiali bisey degil..eglencesine katilacaktim:29:

aman kiskanma canim,spor yap seninde olur:52:

ne bilim icim kipir kipir etti tavik diyince ama kebaplara dönüs olmus..hayirlisi:31:

Yok canım biz konuşuyorum ortak ne karar verilirse onu yaparız:34:Ama tavuk yemekleri ve kebaplar arasında olur:29:

Öyle mi genelde numara bildiriliyor:44:Sen yurt dışında olduğun için olabilir:26:Hediyenin içinde yokmuydu kart:26:

Öyle mi oldu:60:

Hoşgeldin hemşom:38:Annen nasıl oldu:26:

Yok canım biz konuşuyorum ortak ne karar verilirse onu yaparız:34:Ama tavuk yemekleri ve kebaplar arasında olur:29:

sanırsam öyle oldu :51::51::51::9::9:

Halt etmişler:19: Editörsün görevini yapıyorsun sonuçta, hem efserde var o dağıtır linkleri:28:
Ben yine de gaz vermeye devam edicem:36:

Durduramaz kimse beni:9::9:

:59:Öyle tabiki ben tanıtım yapıyorum:12:Efser bu ara çok yoğun:18:Bahanem de iyi:27:
Yok canım pek niyetim yok yorma kendini sonra sen kendini yarışmada bulursun:60:

Back