Oy oy oy!
Bayılırım. Sağ ol EYLÜL nazik ikramın için.
Bu arada siz gene eşit oy almışsınız ADRAcığım ile...
afiyet olsun canımm
Evet ayrılmam kopamam sendennn Adraaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy oy oy!
O kadar seksi kek yaparsan birilerinin aşık olacağı kesindi
Naber adracım görüşemedik ne zamandır
sana kahve yok :122::122:
bence de leopar ve uğur böceğinin aşkı :123::123:
Selam canım
Buyur canım
Evet aynı gidiyorsunuzAyrılmak mümkün değil
Oy oy oy!
uğur böceği erkek leopar kız bir kereKeki hiç seksi düşünmemiştim yahu.Olsun her dizide aşık çıkıyor bizim yarışmada neden olmasın dimi.Ama bu böcek çok sıska yahu.İş miş yapamaz bu.Oğluma alırmıyım düşünmem lazım.
İyiyim canım ne olsun.Sen nasılsın?Hediyelerinden memnunmusun?Eşine hava attın mı hediyeler gelince.
Bana niye kahve yok.
Senin kız çok cılız zaten alırmıyım bilmem.
Selam Nevreste'ciğim.Kahve için çok mersi:)
Biz Eylül'le aynı bedende can gibiyiz.
Eylül'le koalisyon yapacağız biz.
oo çok güzel tişikürlerrrrEki Görüntüle 1039757 Eki Görüntüle 1039758 kahveler Eylül ve nevresteden kekler ve kurabiyeler miniğimle benden
Eki Görüntüle 1039757 Eki Görüntüle 1039758 kahveler Eylül ve nevresteden kekler ve kurabiyeler miniğimle benden
Allah bozmasın pastalarınızın birlikteliğiniKeki hiç seksi düşünmemiştim yahu.Olsun her dizide aşık çıkıyor bizim yarışmada neden olmasın dimi.Ama bu böcek çok sıska yahu.İş miş yapamaz bu.Oğluma alırmıyım düşünmem lazım.
İyiyim canım ne olsun.Sen nasılsın?Hediyelerinden memnunmusun?Eşine hava attın mı hediyeler gelince.
Bana niye kahve yok.
Ellerinize sağlıkEki Görüntüle 1039757 Eki Görüntüle 1039758 kahveler Eylül ve nevresteden kekler ve kurabiyeler miniğimle benden
Keki hiç seksi düşünmemiştim yahu.Olsun her dizide aşık çıkıyor bizim yarışmada neden olmasın dimi.Ama bu böcek çok sıska yahu.İş miş yapamaz bu.Oğluma alırmıyım düşünmem lazım.
Bana niye kahve yok.
Eki Görüntüle 1039757 Eki Görüntüle 1039758 kahveler Eylül ve nevresteden kekler ve kurabiyeler miniğimle benden
Bilmem ya hiç hava atmak aklıma gelmedi Ama babam bendeydi , eşim babama attı Bizim hanım diye cümleye başladıkça bana darallar geldi
Çok kararsızım adra , var mı bir seçim vaatin 3 tarif var , her birinin kafamda oy verme kriteri başka
Ooo ellerinize sağlık , tam da diyete başlamıştım
uğur böceği erkek leopar kız bir kere
enine veriri o yedikçe sana nevreste getiirdi ya kahve
aynen öyle olduk
oo çok güzel tişikürlerrrr
Çok makbule geçti canım.Kahveyle de ne güzel gider:)Elinize sağlık senin ve miniğinin.
Allah bozmasın pastalarınızın birlikteliğini
Ellerinize sağlık
Yeni kategori için sizinde fikirlerinizi alabilirmiyim
Tavuk yemekleri-Kış sebzeleri-Yumurta sunumları-Kurabiyeler bunlar düşündüğümüz ve istenilen kategoriler
Sizin başka bir düşünceniz veya bunlar arasında bir seçiminiz var mı:26:
Allah bozmasın pastalarınızın birlikteliğini
Bilmem ya hiç hava atmak aklıma gelmedi Ama babam bendeydi , eşim babama attı Bizim hanım diye cümleye başladıkça bana darallar geldi
Çok kararsızım adra , var mı bir seçim vaatin 3 tarif var , her birinin kafamda oy verme kriteri başka
tekrar tatli olmamali diye dusunuyorum.bunlarin arasindan kurabiye haric ucude olabilir,ekmekler ve dunya mutfaklarindan bi kategori olabilir mesela dunya mufagindan baliklar,dunya mutfagindan et yemekleri gibi...
Ben vazgeçtim kız erkek çıktı.
Aaaa niye havanı atsaydın güzelce.
Seçim vaadim vaatsizliğim.Gönlüm hangisini istiyorsa ona oy ver canım:)
Diyet serbest diyet mi disinlinli diyet mi?
İkisinden de erkek olmaz onu söyleyeyim
Tatlı konusunda size katılıyorumYemeklere geçme zamanı
Dünya Mutfağı güzel ama çok kapsamlı sorun çıkabilir:44:Bu kategori için bile itiraz yapıldı.Kekler-pastalar aynı kategoride olmamalıydı diye
Peki kış yemekleri veya tavuk yemekleri nasıl olur:26:
Aus diyetemi basladin canimBilmem ya hiç hava atmak aklıma gelmedi Ama babam bendeydi , eşim babama attı Bizim hanım diye cümleye başladıkça bana darallar geldi
Ben vazgeçtim kız erkek çıktı.
Aaaa niye havanı atsaydın güzelce.
Seçim vaadim vaatsizliğim.Gönlüm hangisini istiyorsa ona oy ver canım:)
Diyet serbest diyet mi disinlinli diyet mi?
Aus diyetemi basladin canim
Gel yamacima o zaman