- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
Yeni kategori tavuklar olabilir bence...Bakarsiniz yine katilirim o zaman
Bence de tavuk olsun , bol katılım olur hem
Birde kış bitmek üzere , kış sebzesi sayılan bir çok sebze raflardan kalktı artık bizim buralarda .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni kategori tavuklar olabilir bence...Bakarsiniz yine katilirim o zaman
Demi ama diyet benim göbek adim oldu artikSerbest serbest
Diyet diyince pegasusun radarlar hemen devreye girdi Serbest diyetteyim canım , az kuralları sertleştireyim buradan devam edeceğim zaten diyete
Bence de tavuk olsun , bol katılım olur hem
Birde kış bitmek üzere , kış sebzesi sayılan bir çok sebze raflardan kalktı artık bizim buralarda .
Evet pek süslülerHadi ya.Çok kokoşlar dimi:)Aman aman vazgeçtik biz bu aşktan.Çok sakıncalı.
Canım kış yemekleri derken brokoli-lahana-karnıbahar-pırasa-enginar-bakliyatta olabilir.Bunlarla bir kategori olabilir:44:evet aslinda kis bitmeden kis yemekleri guzel olur yanliz bununda alt kategorileri var hani kisa ozel sebze yemeklerimi, kisa uygun olan agir yemeklermi yazin sicakta pek tercih edilmeyen icinde sebze et bakliyat olabilen bunlar kategorize edilebilrse olur gibi geliyo:26:
Benide tutun alın yanınızaAus diyetemi basladin canim
Gel yamacima o zaman
Öyle miTavuk yemeklerine talep daha öncede olmuştu:44:Yeni kategori tavuklar olabilir bence...Bakarsiniz yine katilirim o zaman
Serbest serbest
Diyet diyince pegasusun radarlar hemen devreye girdi Serbest diyetteyim canım , az kuralları sertleştireyim buradan devam edeceğim zaten diyete
evet burdada öyle,bide tavuklar yaz ayina gelirse sicakta tavukta yapilmazki
Evet pek süslüler
Tamam ayrıldığınızı ilan edin
Verdim gitti oyumu ,
Vuslatın ellerine sağlık , ilk gördüğümden beri beni cezbetmişti 8 Mart Özel Pastası .
Herkesin emeğine sağlık tekrar tekrar , söylemeden geçemeyeceğim leoparın seksiliği ve güllü pasta benimde çok kararsız kalmamı sağladı ama vereyim de kurtulayım dedim
Herkese başarılar
Verdim gitti oyumu ,
Vuslatın ellerine sağlık , ilk gördüğümden beri beni cezbetmişti 8 Mart Özel Pastası .
Herkesin emeğine sağlık tekrar tekrar , söylemeden geçemeyeceğim leoparın seksiliği ve güllü pasta benimde çok kararsız kalmamı sağladı ama vereyim de kurtulayım dedim
Herkese başarılar
Merhabalar
Merhaba Vuslat nasılsın?
ah adracigim kalan 2 gr göbüsümde hopladi gülmektenSiz yazın tavuk yemiyormusunuz pegasus.
ah adracigim kalan 2 gr göbüsümde hopladi gülmekten
yemez olurmuyuz hic..sadece ikna etmek icin söylemistim
Merhabalar
Merhaba canım
Ne haber canım
İyiyim canım sağol sabah koşuşturmasıBiraz iş yapıyorum biraz pc başındayımOkula gideceğim birazdan
Sen nasılsın
İyiyim canım, sen nasılsın
ah adracigim kalan 2 gr göbüsümde hopladi gülmekten
yemez olurmuyuz hic..sadece ikna etmek icin söylemistim
Ben de iyiyim canım Ben çocukları okula postaladım, miniğimi uyuttum, nescafe içiyorum:126:
Dışarıda işlerim var çıkıcam ben de birazdan
kızlarrr pro kartım geldi bir işe yarayacak mı bu kart :44::44: