Kadir inanır esprisi şahane
Kadir inanmasın bir tek sende inan katılmayacam
Ezip geçmek de ne demek estağfirullah
Vuslat niye katılmayacaksın.Bak bana yenilen pehlivan güreşe doymaz misali hep buradayım:)
Yoruldum adracım 4 kere üst üste katıldım yeter bu kadar
Aslında bu kategoriye de katılmıcaktım da pastaları görünce dayanamadım koştum mutfağa
Ben de yoruldum.Bir pastayı üç kere yapmak kolay mı.Ama bu kategori zordu gerçekten.Pasndispanyayı tutturmak ayrı dert,şekli yapmak ayrı dertti.Kolay kategori olursa katılırsın o zaman belki.Yapalım yumurtanın kaç şekilde pişirildiği kategorisi herkes katılsın.
Ben de yoruldum.Bir pastayı üç kere yapmak kolay mı.Ama bu kategori zordu gerçekten.Pasndispanyayı tutturmak ayrı dert,şekli yapmak ayrı dertti.Kolay kategori olursa katılırsın o zaman belki.Yapalım yumurtanın kaç şekilde pişirildiği kategorisi herkes katılsın.
Anooom!Oyummmmmmmmm sirin pastası icin eylüle gidiyorrrrrrrrrr
Anooom!
Elmayra Hanımlar da buradaymış.
Annem sen fazla durma burada, hamilesin aşerme falan olmasın.
Kıyamam sana.
Yumurtalı tarifler mi olsun
Cikolata depolayıp öyle bakıyorum yoksa her gördüğümden canım istiyor
Bir adet tadelle bir sayfa pasta tarifi
Oyummmmmmmmm sirin pastası icin eylüle gidiyorrrrrrrrrr
Kızarım ama!Cikolata depolayıp öyle bakıyorum yoksa her gördüğümden canım istiyor
Aynen canımAz fotoğraflı kolay tariflerde katılabilirim belki
Olabilir.İşin içine yumurta kabukları nasıl şirin hale getirebilir de girerse ortaya şahaser şeyler çıkabilir. Al sana basit ama zorlayan bir kategori.
Cikolata depolayıp öyle bakıyorum yoksa her gördüğümden canım istiyor
Aslında çok iyi fikir yumurta ile o kadar ilginç sunumlar varkiEklemek istemiyorum belki kategoriyi yaparız, birinin yapmak istediği sunumu eklemeyeyim Bu eklediğin basit bir sunum Ama çok şirin
Afiyet bal şeker olsun
Saol vuslatcım Allah razı olsunHayırlı olsunRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi
2,5 kilo verdim ya sımardım birazcık pİrensesKızarım ama!
Bilinçli bir insansın sen Elmik!
Ben mi uyarayım seni?
Yeme o kadar kalorili şeyler ve hazır gıdalar.
Hamilesin.
Fazla gereksiz kilo alma. Gerekli şeyler ye yiyeceksen, bebeğe yarayacak şeyler -ki yiyorsun zaten.
Hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.