Adamın biri şifresini unutmuş.Şifreyi girecek bana soruyor kadınların bir ölçüsü vardı ya diye.9060 şifresi.![]()
hahah çok iyiymiş ya :) çok güldüm :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adamın biri şifresini unutmuş.Şifreyi girecek bana soruyor kadınların bir ölçüsü vardı ya diye.9060 şifresi.![]()
İyiyim canım çok teşekkür ederimNasıl oldun nevreste ablaa iyimisin![]()
Iyi aksamlar
Herkes prolugunu almis,bir ben kalmisim..hayirdir ne oluyor![]()
İyiyim canım çok teşekkür ederim
Canım http://www.kadinlarkulubu.com/sendmessage.phpBuraya yazar mısın pro kartın için
![]()
İyi sayılırım canım teşekkür ederim![]()
Iyi aksamlar
Herkes prolugunu almis,bir ben kalmisim..hayirdir ne oluyor![]()
Pek iyi gibi durmuyorsun sağlığın falan yerinde demi bir sıkıntın yok demi ablam .. ?
Bugün bir kaza geçirdim biraz gerginimÇok şükür bir sıkıntı yok ama hala etkisindeyim
Çok teşekkür ederim canımsın
![]()
Geçmiş olsun abla ne kazası hayırdır yahu..
Canım kızları okula bırakıyorum arabayla karşıma bir çocuk çıktı ona çarpmamak için kaldırıma vurdum![]()
Oooooo çok geçmiş olsun size ve o çocuğa bir şey olmadı demi ?
Sağol canımÇok şükür bir sıkıntı yok
![]()
Canım kızları okula bırakıyorum arabayla karşıma bir çocuk çıktı ona çarpmamak için kaldırıma vurdum![]()
Cok tesekkür ederim canim..Yazdimİyiyim canım çok teşekkür ederim
Canım http://www.kadinlarkulubu.com/sendmessage.phpBuraya yazar mısın pro kartın için
![]()
Mesaj yazmam gerekiyormus..Safmiyim ne:26:bende bekliyorum,kendi kendine düzelir diyeay hiç güleceğim yoktu ahaaah![]()
![]()
Çok teşekkür ederim canımGecmis olsun Nevreste , yine ucuz kurtulmussunuz.![]()
Çok teşekkür ederim canımCok tesekkür ederim canim..Yazdim
Sanada cok gecmisolsun nevosum..Allah korumus ikinizide...
Hayırlı geceler![]()