- 16 Ocak 2014
- 2.180
- 272
- 34
Adamın biri şifresini unutmuş.Şifreyi girecek bana soruyor kadınların bir ölçüsü vardı ya diye.9060 şifresi.
hahah çok iyiymiş ya :) çok güldüm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adamın biri şifresini unutmuş.Şifreyi girecek bana soruyor kadınların bir ölçüsü vardı ya diye.9060 şifresi.
İyiyim canım çok teşekkür ederimNasıl oldun nevreste ablaa iyimisin
Iyi aksamlar
Herkes prolugunu almis,bir ben kalmisim..hayirdir ne oluyor
İyiyim canım çok teşekkür ederim
Canım http://www.kadinlarkulubu.com/sendmessage.php Buraya yazar mısın pro kartın için
Nevom sen iyi misin ?
İyi sayılırım canım teşekkür ederim
Iyi aksamlar
Herkes prolugunu almis,bir ben kalmisim..hayirdir ne oluyor
Pek iyi gibi durmuyorsun sağlığın falan yerinde demi bir sıkıntın yok demi ablam .. ?
Bugün bir kaza geçirdim biraz gerginimÇok şükür bir sıkıntı yok ama hala etkisindeyimÇok teşekkür ederim canımsın
Geçmiş olsun abla ne kazası hayırdır yahu..
Canım kızları okula bırakıyorum arabayla karşıma bir çocuk çıktı ona çarpmamak için kaldırıma vurdum
Oooooo çok geçmiş olsun size ve o çocuğa bir şey olmadı demi ?
Sağol canım Çok şükür bir sıkıntı yok
Onunla geçmiş olsun ablacım ..
Canım kızları okula bırakıyorum arabayla karşıma bir çocuk çıktı ona çarpmamak için kaldırıma vurdum
Cok tesekkür ederim canim..Yazdimİyiyim canım çok teşekkür ederim
Canım http://www.kadinlarkulubu.com/sendmessage.php Buraya yazar mısın pro kartın için
Mesaj yazmam gerekiyormus..Safmiyim ne:26:bende bekliyorum,kendi kendine düzelir diyeay hiç güleceğim yoktu ahaaah
Çok teşekkür ederim canımSahiden öyle olduGecmis olsun Nevreste , yine ucuz kurtulmussunuz.
Çok teşekkür ederim canımCok tesekkür ederim canim..Yazdim
Sanada cok gecmisolsun nevosum..Allah korumus ikinizide...
Hayırlı geceler