• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekler - Pastalar Kekler, Cupcakeler ve Pastalar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz Kek, Cupcake ve Pasta tarifi ;

• Ankete Katılan
    210
Biraz daha iyiyim canım sağol:38:Ama daha sıkıntılı:31:Sabahları ağrı ile uyanıyorum akşama kadar ağrıyor sonra iyi:31:

Canım benim dikkat et kendine:54: sen gittin mi dr.a, büyük ihtimal boyun fıtığı olabilir canım, ihmal etme:38:

Canım benim dikkat et kendine:54: sen gittin mi dr.a, büyük ihtimal boyun fıtığı olabilir canım, ihmal etme:38:

Sağol canım:38:Ben de öyle düşünüyorum:31:Yok henüz gitmedim.Şimdiye kadar halim yoktu:31:Hafta içi okul var çocuklarla gitmek sorun:44:Eşimin evde olduğu birgün gideceğiz:31:

Sağol canım:38:Ben de öyle düşünüyorum:31:Yok henüz gitmedim.Şimdiye kadar halim yoktu:31:Hafta içi okul var çocuklarla gitmek sorun:44:Eşimin evde olduğu birgün gideceğiz:31:

Git canım ihmal etme:38: Bende de var fıtık, azıcık rüzgar alsam hemen ağrıyor:50:
Yazın bile akşam balkonda otururken boynuma atkı alıyorum:31:

Günaydın:16::16::16::16:

attachment.php

günaydınlar...hepimize güzel bi gün olması duasıyla....:16::16:

çok güzel görünüyor :128::128::128: eline sağlık canım :21::21:
----

Selam Millet napıyosunuzzzzz :3::3::3:
Teşekkür ederim canım:54:
Selamm hosgeldinn :) kulupte geziniyorum sen napiyosun :) bu arada ellerine saglik nevreste ablaa harika olmus :)
Teşekkür ederim canım:54:Sen yarışmaya katılacak mısın:52:
Selam:3:
Yeni tarif yok mu:56::56:
Yeni tarif bekliyoruz ama yok:19:
Nevoşum ellerine sağlık, nefis görünüyor:56:
Bir dilim alabilir miyimEki Görüntüle 1019138

Teşekkür ederim canım:54:Al tabi ki:9:

Back