• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekler - Pastalar Kekler, Cupcakeler ve Pastalar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz Kek, Cupcake ve Pasta tarifi ;

• Ankete Katılan
    210
Evet ben tam bu nedenden dolayı katılamıyorum:14:
Rakipleri korkuttuk mu?:27:Çıta çok yükseldi artık:)Ama önemli olan medeni cesaret,bir de yaptığın pastanın beğenilmesi bence.Düşünsene yıllar geçiyor ve pastan hala kk' da duruyor.Çok güzel birşey bence.
Evet canım yarışma ve yarışmacılar her kategoride kendilerini aşıyorlar:nazar:Tabi ki yıllarca burda kalacak ve birileri deneyip memnun kalacak:31::31:
Öyle mi diyorsun.:60:
Öyle tabiki:5:

:43::43::43::43:

Evet ben tam bu nedenden dolayı katılamıyorum:14:

Evet canım yarışma ve yarışmacılar her kategoride kendilerini aşıyorlar:nazar:Tabi ki yıllarca burda kalacak ve birileri deneyip memnun kalacak:31::31:

Öyle tabiki:5:

:43::43::43::43:

anaaa vicdanım sızladı şimdi :105::17::5::5:

Sen hepimizi cebinden çıkarırsın bence.:27:

Teşekkür ederim canım:16:Estağfurullah benimde sizden farkım yok :31:Ama böyle izleyici olmak daha iyi oluyor:34:
Benim 3 hafta sonra kızların doğum günü var ben onun izin pasta planları yapıyorum.:34:2. bir pasta için proje hazırlayamam:9:

Teşekkür ederim canım:16:Estağfurullah benimde sizden farkım yok :31:Ama böyle izleyici olmak daha iyi oluyor:34:
Benim 3 hafta sonra kızların doğum günü var ben onun izin pasta planları yapıyorum.:34:2. bir pasta için proje hazırlayamam:9:

Evet iki pasta çok yorucu olur.Bak bu kadar planlanan pastayı çok merak ettim.:27:Heyecanla bekliyorum.:16:

Yazık değil mi:ssz:

:5::43::14:
Sen kendine bak hani pastan bizi kandırıyorsun burda pasta bekliyoruz:20::19:

evet sizi kandırıyorim :27::51::51:

ağlama tamam hadii en marifetli sensin
s3070.gif
:52::52::52:

Back