• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekler - Pastalar Kekler, Cupcakeler ve Pastalar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz Kek, Cupcake ve Pasta tarifi ;

• Ankete Katılan
    210
Sonra kendine oy topluyor dersiniz:60:

Sağol canım:16:Canım cuma gününden beri boynum tutuldu:5:Çok sıkıntılıyım pc başına bile geçemiyorum şimdi biraz oturdum:31:

Evet link ekliyorum ama pek ilgilenmiyorlar:44:Hatta oyun bölümünde biraz turladım imzam dikkat çeker diye:9:
Sonra bizim haberimiz olmuyor diyenler oluyor veya yine mi link diyenler arada kaldım:59:

geçmiş olsun....sıcak tutmaya çalış...

Sonra kendine oy topluyor dersiniz:60:

Sağol canım:16:Canım cuma gününden beri boynum tutuldu:5:Çok sıkıntılıyım pc başına bile geçemiyorum şimdi biraz oturdum:31:

Evet link ekliyorum ama pek ilgilenmiyorlar:44:Hatta oyun bölümünde biraz turladım imzam dikkat çeker diye:9:
Sonra bizim haberimiz olmuyor diyenler oluyor veya yine mi link diyenler arada kaldım:59:
ahaahah öyle sanılabilir evet :60:
Daha güzel olsun :28:

Yarışma için şeyettiydim :26:

İsteyenin bir yüzü , kek yapmayanın iki demişler :9:

timam çok güzel olucak :32::32::32::51:

Nevreste geçmiş olsun canım.:5:

Senin peşini niye bırakıyoruz.:27:Sen de yapıp ekle bence.Link eklersen de ben demem reklamını yapıyor diye.:1:

Eylül nasıl bir pasta yapacaksın?:23:

Aus sen katılmıyormusun?:3:

Senin peşini niye bırakıyoruz.:27:Sen de yapıp ekle bence.Link eklersen de ben demem reklamını yapıyor diye.:1:

hala karar vermiş değilim , kek falan da olabilir :23::23::23::23:

Sağol canım:38:
Yok ben böyle iyiyim:9::9::9:Efser'in peşine düşün:27:Çok oldu yarışmaya katılmadı:52:

size de sorayım :ssz::ssz:

kızlarrrrrrrr :3::3:

internet hesabından giriş yapıp kredi kartı borcunu başka bir banka kartıyla ödeyebiliyor muyuzzzzzzz :28:

çağrı merkezini aradım saçma sapan şeyler söyledi kapattı bilen yok muuu :52::52::28:

hala karar vermiş değilim , kek falan da olabilir :23::23::23::23:

Fazla yorum yok diyorsun yani.:1:

Sağol canım:38:
Yok ben böyle iyiyim:9::9::9:Efser'in peşine düşün:27:Çok oldu yarışmaya katılmadı:52:

Öyle mi diyorsun?:52:

Efserrrrr gel buraya.:52:

size de sorayım :ssz::ssz:

kızlarrrrrrrr :3::3:

internet hesabından giriş yapıp kredi kartı borcunu başka bir banka kartıyla ödeyebiliyor muyuzzzzzzz :28:

çağrı merkezini aradım saçma sapan şeyler söyledi kapattı bilen yok muuu :52::52::28:

Benim tahminim olmaz.

Fazla yorum yok diyorsun yani.:1:

Öyle mi diyorsun?:52:

Efserrrrr gel buraya.:52:

Benim tahminim olmaz.

Birileri kullağımımı çınlatmış :27:benmi:23:aslında yapmak istediğim iki tarifte yapıldı ama kızım iyleşirse güzel bir tarif yakalarsam Neden olmasın :52:

Back