• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekler - Pastalar Kekler, Cupcakeler ve Pastalar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz Kek, Cupcake ve Pasta tarifi ;

• Ankete Katılan
    210
Öyle canım bende ucunda azıcık yedim çoçuk olsak hiç nazlanmadan yerdik :9::56:
Bu ay diyetisyen yolu görünüyor bana :31::30:çok kilo aldım:30:

evet aynen yaaa :9::9::9::9:

bende gidecektim ama diyetisyen yerine önce spora gideyim dedim :5: sıkılşsak iyi olacak :7::7:

evet aynen yaaa :9::9::9::9:

bende gidecektim ama diyetisyen yerine önce spora gideyim dedim :5: sıkılşsak iyi olacak :7::7:

Evet canım bende kızım düzelsin başlıyacağım olmaz böyle :19:diyet yemekleri topiğme dönüş yaparım :16:burdaki tariflerede gözümü kapatır bakarım artık o nasıl olacaksa :9:

Evet canım bende kızım düzelsin başlıyacağım olmaz böyle :19:diyet yemekleri topiğme dönüş yaparım :16:burdaki tariflerede gözümü kapatır bakarım artık o nasıl olacaksa :9:

amann diyet yemekleri de yenmiyor yaaa :30::52::52:

sen bakmadan yorum yaz tariflere :23::9::9::9: ben daha yapamadım tarifimiii :30::30:

Benim topikte lezzetli tarifler yaptım gecen sene fena değildi:34:
Daha vakkit var canım sitres yapma :29:

bakayım topiğine o zaman :12::12:

haftasonu yapıcaktım olmadı o tarif şimdi de başka tarif bulmalıyım :75::75::126:

Selam kızlar.:3:

Diyete mi başlıyorsunuz?Ben de dün çok yedim bugün sağlıklı beslenmeye çalışacağım.:1:Bol bol su artık.Hiç de sevmem.:63:

Benden de selam herkese :3:

Bir kaç gelmedim hemen başta vuslatcım olmak üzere harika yeni tarifler gelmiş bile :56:

Ne var ne yok bakalım , kara kaplı defterin doldu mu nevreste :9:

Benden de selam herkese :3:

Bir kaç gelmedim hemen başta vuslatcım olmak üzere harika yeni tarifler gelmiş bile :56:

Ne var ne yok bakalım , kara kaplı defterin doldu mu nevreste :9:

imzandaki söz çok güzelllll :34::16::16:

Back