Valla bak kız ısıtmıyor kendini fırın 250 den aşağı başta ısıtıp sonra 5 dkka sonra sönüyor250 derecede kek mi pişer kurban olduğum? Çok fazla değil mi?
Derece ayarlanır yani, davul fırın değil a bu?
Önce çalışıyor 10 dkka sonra pıt atıyor 180 150 falan çalışmıyor250 dereceden aşağı neden çalışmıyor?
Fırını değiştirin.Önce çalışıyor 10 dkka sonra pıt atıyor 180 150 falan çalışmıyor
Söyledim de kek yemeyiz dedi çıktı adamFırını değiştirin.
Evde düzgün bir ankastre olmaz mı yahu, o fırınlardan bekar evimde vardı. En iyisi bile normal fırınlar gibi değil. Nefret ederim pintilerden.Söyledim de kek yemeyiz dedi çıktı adampintidir biraz da
Evet ya gerçekten yok malasefEvde düzgün bir ankastre olmaz mı yahu, o fırınlardan bekar evimde vardı. En iyisi bile normal fırınlar gibi değil. Nefret ederim pintilerden.
Ama kek peki iyi çıkmıyor diyorlarFırın almıyorsa airfrey aldırkekte yaparsın her işini görür
Ben pişirdim oyle bir sorun yaşamadım canım, püf noktalari varAma kek peki iyi çıkmıyor diyorlar
Adam eve düzgün bir fırın almıyormuş, sen de airfryer diyorsun.Fırın almıyorsa airfrey aldırkekte yaparsın her işini görür
Airfry i rüyamda görürüm hayır yani maddi anlamda sıkışık değil 3 iş yapıyor adam ama biriktirme takıntılıAdam eve düzgün bir fırın almıyormuş, sen de airfryer diyorsun.Gerçi onların da ucuzları var. Herkes Philips XXL almıyor.
Aynen canım bende onu demek istedim, uygun olanları var. Geçen anneme aldık yui marka tam bir fiyat perfonmans ürünüAdam eve düzgün bir fırın almıyormuş, sen de airfryer diyorsun.Gerçi onların da ucuzları var. Herkes Philips XXL almıyor.
Napacak parayı tovbeeeee sjdjfAirfry i rüyamda görürüm hayır yani maddi anlamda sıkışık değil 3 iş yapıyor adam ama biriktirme takıntılı
Bana denk gelecekti ki dinsizin hakkından imansız gelir ajajjsjjsjsAirfry i rüyamda görürüm hayır yani maddi anlamda sıkışık değil 3 iş yapıyor adam ama biriktirme takıntılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?