- 21 Ağustos 2020
- 464
- 491
- Konu Sahibi Marshmallovv
Merhaba Hanımlar. Kek kalıbı alacağım kelepçeli ve normal pasta şeklinde öneriniz var mıdır? Yanma yapışma sızdırma yaomasın sürekli uğraşmak istemiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler bende onu bide tefali merak ediyorum aslında bakalımKaiser markasına çok iyi diyorlar. Ablam senelerce onu kullandı.
Kaiser markasına çok iyi diyorlar. Ablam senelerce onu kullandı.
Yaa şaşırdım internette falan da yazınca genelde bu marka çıkıyor ki ablam da çok memnundu baya uzun zaman kullandı ama böyle şeyler göreceli tabi.Ben de ceyizime Kaiser marka kek kalıp setini almıştım Aldığım yer de Özdilek mağazası hatta. Fakat hiç hiççç memnun değilim sürekli yapışıyor yeni marka arayışı içindeyim
Ben de tefal delibake aldım 2li o da kötü yapışması dışında kelepçesi hemen paslandıBen de ceyizime Kaiser marka kek kalıp setini almıştım Aldığım yer de Özdilek mağazası hatta. Fakat hiç hiççç memnun değilim sürekli yapışıyor yeni marka arayışı içindeyim
Teşekkürler ona da bakayımKelepçeliyi bilmiyorum ama sinbonun emaye kek ve tart kalıbından çok memnunum.
A101 den almıştım hala ara ara aktüelde görüyorumTeşekkürler ona da bakayım
tefalinkini öneriyorlarMerhaba Hanımlar. Kek kalıbı alacağım kelepçeli ve normal pasta şeklinde öneriniz var mıdır? Yanma yapışma sızdırma yaomasın sürekli uğraşmak istemiyorum.
Aldım hiç memnun kalmadımtefalinkini öneriyorlar