- 30 Ekim 2024
- 37
- 8
- 1
- 23
- Konu Sahibi karamelfstk9
-
Bende öyle düşündüm. Kararsız kaldığım için sordumBu tip ürünlerde fanusun değil içindekinin dikkat çekmesi diye düşünüyorum, o yüzden bence 1. Resimdeki
1.resimdekinin modası asla geçmiyor 2. Resimde klasik model. Yani çoğunluk bunlara benzer zaten. Araştırdım da hep aynı tarzBen ikisini de beğenmedim, biri dallı güllü klasik eski model, diğeri karman çorman modern bir model , daha zamansız bir parça bakın bence ya da diğer tabaklarınız hangi tarza yakınsa ona uygun seçebilirsiniz.
Camda çok sade ya biraz desenli olsun sunumlar güzel görünsünCam secin
Vıntage olmasın desen olmasın
Cam şıklıktır
Ahşapı bende beğeniyorum ama kullanımı zor. Yıkanmıyor diye biliyorum cam daha iyiCam var bende hiç kullanmıyorum çünkü ağır oluyor, şu an alacak olsam ahşap tercih ederdim
Zevkler farklı oluyor tabiDiğer tabak çanağına hangi model daha yakınsa onu seç o zaman canım, önemli olan senin beğenmen.
Ben hiç bir şeyde dal gül sevmem ondan dedim.
1. Çiçekli olan daha zarifKızlar bu iki fanusunun arasında kaldım hangisi daha güzel sizce.
Düz pembe tatlı yanaklarım var daha sonra setli halini de alabilirim. O kadar çeşit var ki insan karar veremiyor gerçekten. Ahşap olan şeyleri seviyorum ama sağlıksız buluyorum nedenseTatlı tabakları ya da kahvaltı setiyle uyumlu seçin benim 2 tane biri beyaz ayaklı emsan troy biri ahşap ayaksız. İkisi de h2m tatlı tabaklarına hem de diğer tabaklarıma uyuyor. Ahşap olan akasya hediye geldi. Ona uygun kaseleri de var. Şık duruyor
Çiçekli olanı aldım. Set halinde de vardı ama şimdilik bunu aldım1. Çiçekli olan daha zarif
Güle güle kullanınÇiçekli olanı aldım. Set halinde de vardı ama şimdilik bunu aldım
1 inci olan çok güzel benceKızlar bu iki fanusunun arasında kaldım hangisi daha güzel sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?