- 9 Şubat 2010
- 17.870
- 39.853
-
- Konu Sahibi ZemheriPoyraz
Kegel egzersizi yapinca yani daha çok ıkınır gibi yapınca zevk alıyorum ben. Kapatmakta bir sey hissetmiyorum. Esim icin de ayrica bir sey oldugunu hissetmiyorum.Merhaba hanımlar
Öncelikle fake değil on yıllık üye olduğumu yazayım da linç olmayayım. Merak edenler geçmişime de bakabilir.
Çok merak ettiğim bir şey var.
Birliktelik esnasında kegel egzersizini kullanmanın size ve karşıdakine etkisi nedir? Bunu deneyen ve eşinden dönüt alan var mı? Ben kullanıyorum ama kendi adıma aldığım keyifte çok bir değişiklik olmuyor. Eşimdense istediğim netlikte bir cevap alamıyorum. Renkli bir özel hayatımız var ama o aldığı keyifi net cümlelerle ifade etmez pek. İçinizde merakımı giderecek bilgiye sahip olan var mıdır acaba
Acaba etkisi ne kadar onu merak ediyorum. Bir yerde hiç doğum yapmamış bir kadınla birliktelik hissi verdiğini falan okudum ama bunlar geyik muhabbeti de olabilir. Kediyi merak öldürürmüş hesabı takıldım bu konuyailişki sırasında yapılana vajinal sağma deniyor, yapan kişiden ziyade partnere etkisi oluyor
Ikınır gibi yapmak? Hiç düşünmemiştim bu da denenebilirmişKegel egzersizi yapinca yani daha çok ıkınır gibi yapınca zevk alıyorum ben. Kapatmakta bir sey hissetmiyorum. Esim icin de ayrica bir sey oldugunu hissetmiyorum.
Vajina kaslarını sıkıp bırakma hareketi, normal doğum sonrası kasların toparlamak için yapılır. Aynı zamanda kadınlarda ileri yaşlarda idrar kaçırma ve rahim sarkmasını engellemede çok faydası vardır.Kegel egzersizi nedir?
Bunu idrar yapar Ken mi yapıyoruz?Vajina kaslarını sıkıp bırakma hareketi, normal doğum sonrası kasların toparlamak için yapılır. Aynı zamanda kadınlarda ileri yaşlarda idrar kaçırma ve rahim sarkmasını engellemede çok faydası vardır.
Ben de konuyu açtıktan sonra ağzından aldım bir şeyler, evet fark yaratıyormuş hatta bazen o kadar sıkıyormuşum ki canımı yakmaktan korkuyormuşBen Onun hosuna gidecegini dusunerek yapmistim. Cok hosuna gidiyor. Arafat vajinani sikar misin yine der
Benim için çok büyük fark yaratmıyor normal doğum yapmış olmakla ilgili sanırım doğum öncesi kadar hassas değil vajinanın iç bölümleri ama eşime iyi hissettirdiğini bilmek güzel, prezervatif takmayı kabul etmesinin ödülü olsun bari bu kadarcık.Ben yapıyorum ve penisi daha çok hissettiğim için daha çok zevk veriyor. Sevgilim de daha çok zevk alıyor hatta bazen erken gelebiliyor. Sonuçta daha dar ortam yaratıyorsun erkek için. Ve doğum yapmış kadınların bunu yaptığında hiç doğum yapmamış kadınlar gibi his verdiğini duymuştum ben de. Bence doğru olabilir zaten mantıken daha darlaştırıyorsun orayı daha sıkı oluyor, iki taraf için de keyifli bir şey. Özellikle ben üstteyken ilimizin de hoşuna gidiyor bu hareket.
Aslında sizin için de bir fark yaratması gerek. Egzersizle falan illaki sıkılaşmıştır orası. Sıkmadıgınız zamanla birebir aynı şeyleri mı hissediyorsunuz? Bir de prezervatif yerine hap falan kullanmıyor musunuz, ya da başka bir şey.? Ha tabii kullanamama durumunuz da olabilir orasını bilememBenim için çok büyük fark yaratmıyor normal doğum yapmış olmakla ilgili sanırım doğum öncesi kadar hassas değil vajinanın iç bölümleri ama eşime iyi hissettirdiğini bilmek güzel, prezervatif takmayı kabul etmesinin ödülü olsun bari bu kadarcık.
Tabi ikisi farklı şeyler, gaz konusu dünden beri zirvede zatenkegel egzersizi ıkınır gibi yapmak değil diye biliyorum, ıkınır gibi yapayım derken gaz çıkarmayalım sonra
10 yıl hap kullandım sonucunda oluşan isteksizlik evliliğime incir ağacı dikiyordu neredeyse o yüzden artık eşim korunuyor. Hatta şişme bebek gibi bir kadınla yatacağıma o kılıfı kullanmayı tercih ederim dedi.Aslında sizin için de bir fark yaratması gerek. Egzersizle falan illaki sıkılaşmıştır orası. Sıkmadıgınız zamanla birebir aynı şeyleri mı hissediyorsunuz? Bir de prezervatif yerine hap falan kullanmıyor musunuz, ya da başka bir şey.? Ha tabii kullanamama durumunuz da olabilir orasını bilemem
Sismw bebek mi10 yıl hap kullandım sonucunda oluşan isteksizlik evliliğime incir ağacı dikiyordu neredeyse o yüzden artık eşim korunuyor. Hatta şişme bebek gibi bir kadınla yatacağıma o kılıfı kullanmayı tercih ederim dedi.
Sıkılaşmada sorun yok,doktorlar gayet iyi durumda olduğumu söylüyor ama his kaybı başka bir şey. Uzmanlar zaten vajinanın ilk 4cmi hisseder diyorlar. Ben doğum öncesi hepsini hissediyordum şimdi sadece o kısımda his var. Diğer taraflar eskisi kadar hassas değil. İlk doğumda çok fazla iç dikişim vardı, belkide onun etkisidir. Emin değilim
O daha kötüsünü dedi, ben kibar olsun diye bunu söyledimSismw bebek midüşmana der gibi demiş zemheri iyi bari kulaayi bırakmışsin