Kegel egzersizi ve cinsellik

O daha kötüsünü dedi, ben kibar olsun diye bunu söyledim
Eşlerden birinin isteksiz olması evliliği kabusa çeviriyor ya, çok şükür atlattım bitti ama gel bir de içimize sor ne çektik
Zamanla atlatmissin işte ne güzel bı daha kulanmqzsin artık

Allah seni bildiği gibi yapsın
Hap kullanmasın ya, o zaman bari seyrekleşsin biraz,adamın hızına ayak uyduracağım diye yapmadığım kalmadı. Yavaşlasın biraz yaşlanınca
Belki hapa dusmezsiniz , eşitlenirsiniz işte ne güzel ama ya düşerse

Belki hapa dusmezsiniz , eşitlenirsiniz işte ne güzel ama ya düşerse
Kalp hastası olma potansiyeli yüksek,annesi kalp krizinden öldü. Hap almaya kalkarsa hık diye gider. Allah korusun.
Allah akıl sağlığı versin de uçkur diye kendini kaybetmesin. Erkek milleti bu belli olmaz

Kalp hastası olma potansiyeli yüksek,annesi kalp krizinden öldü. Hap almaya kalkarsa hık diye gider. Allah korusun.
Allah akıl sağlığı versin de uçkur diye kendini kaybetmesin. Erkek milleti bu belli olmaz
Aynen Allah korusun, duyuyioruz yani ünlüleedeb vs cevreden o yolda giden var

Haplar isteksizlik yapıyor mu o kadar? Ben kullanmayı düşünüyordum, baslamayayim mı o zaman?

Benim de her zaman aklımda bu kegeli ilişki esnasında yapma fikri. Ama nedense ilişki sırasında asla aklıma gelmiyor

Neyse bu konuyu gördüğüm iyi oldu bundan sonra ilk şeysimizde bunu deneyeceğim inşallah .. Ya da bi yerime yazayım da görünce hatırlarım

Haplar isteksizlik yapıyor mu o kadar? Ben kullanmayı düşünüyordum, baslamayayim mı o zaman?

Çok uzun yıllar kullanınca yapıyor, öyle bu gün aldım üç ay sonra isteksizim diye bir şey yok. Her hap da aynı etkiyi yapmıyor, benim ilk kullandığım markanın öyle bir etkisi yoktu ama değiştirmek zorunda kaldım ve bu etki konusunda hiçbir fikrim yoktu, iş işten geçtikten sonra farkettim. Sabit bir ilişkin varsa ya da yeni evliysen hap en iyi yöntem. Ben kullandığıma hiç pişman değilim ama etkileri takip edip ona göre davranmak lazım.

evet akla gelirse mutlaka denenmeliymiş, bir süre sonra otomatiğe bağlanıyır zaten, kendiliğinden yapıyorsun

Manuel den otomatige hahahay

İliski esnasında kegel egzersizi mi? Cok meraklandım sizi yormayacaksam taktikler kurallar yapılıs nasıldır? Heyecanlandım.

İliski esnasında kegel egzersizi mi? Cok meraklandım sizi yormayacaksam taktikler kurallar yapılıs nasıldır? Heyecanlandım.
Kegel egzersizinin yapılışı internette var, vajinal kasları sıkıp bırakma hareketi, bu kadın üreme organlarının ve idrar torbasının sağlığı açısından çok önemli, kasları güçlendiriyor. Bu kasları kullanmayı öğrendikten sonra birliktelik sırasında penis içinizde hareket ederken sıkıp bırakıyorsunuz bu da iki taraftaki hissetmeyi arttırıyor. İşin özü bu

Çok teşekkür ederim hemen araştıracagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…