- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- Konu Sahibi ZemheriPoyraz
kegel egzersizi ıkınır gibi yapmak değil diye biliyorum, ıkınır gibi yapayım derken gaz çıkarmayalım sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kegel egzersizi ıkınır gibi yapmak değil diye biliyorum, ıkınır gibi yapayım derken gaz çıkarmayalım sonra
Zamanla atlatmissin işte ne güzel bı daha kulanmqzsin artıkO daha kötüsünü dedi, ben kibar olsun diye bunu söyledim
Eşlerden birinin isteksiz olması evliliği kabusa çeviriyor ya, çok şükür atlattım bitti ama gel bir de içimize sor ne çektik
10 yıl ben korundum 10 yıl da o korunsun menapoz gelir zaten adam da yaşlanır. Sonra allah büyükZamanla atlatmissin işte ne güzel bı daha kulanmqzsin artık
Sonra da hap kulanma sırası ona gelir ahaha10 yıl ben korundum 10 yıl da o korunsun menapoz gelir zaten adam da yaşlanır. Sonra allah büyük
Allah seni bildiği gibi yapsınSonra da hap kulanma sırası ona gelir ahaha
Belki hapa dusmezsiniz , eşitlenirsiniz işte ne güzel ama ya düşerseAllah seni bildiği gibi yapsın
Hap kullanmasın ya, o zaman bari seyrekleşsin biraz,adamın hızına ayak uyduracağım diye yapmadığım kalmadı. Yavaşlasın biraz yaşlanınca
Kalp hastası olma potansiyeli yüksek,annesi kalp krizinden öldü. Hap almaya kalkarsa hık diye gider. Allah korusun.Belki hapa dusmezsiniz , eşitlenirsiniz işte ne güzel ama ya düşerse
Aynen Allah korusun, duyuyioruz yani ünlüleedeb vs cevreden o yolda giden varKalp hastası olma potansiyeli yüksek,annesi kalp krizinden öldü. Hap almaya kalkarsa hık diye gider. Allah korusun.
Allah akıl sağlığı versin de uçkur diye kendini kaybetmesin. Erkek milleti bu belli olmaz
Haplar isteksizlik yapıyor mu o kadar? Ben kullanmayı düşünüyordum, baslamayayim mı o zaman?10 yıl hap kullandım sonucunda oluşan isteksizlik evliliğime incir ağacı dikiyordu neredeyse o yüzden artık eşim korunuyor. Hatta şişme bebek gibi bir kadınla yatacağıma o kılıfı kullanmayı tercih ederim dedi.
Sıkılaşmada sorun yok,doktorlar gayet iyi durumda olduğumu söylüyor ama his kaybı başka bir şey. Uzmanlar zaten vajinanın ilk 4cmi hisseder diyorlar. Ben doğum öncesi hepsini hissediyordum şimdi sadece o kısımda his var. Diğer taraflar eskisi kadar hassas değil. İlk doğumda çok fazla iç dikişim vardı, belkide onun etkisidir. Emin değilim
Haplar isteksizlik yapıyor mu o kadar? Ben kullanmayı düşünüyordum, baslamayayim mı o zaman?
evet akla gelirse mutlaka denenmeliymiş, bir süre sonra otomatiğe bağlanıyır zaten, kendiliğinden yapıyorsunBenim de her zaman aklımda bu kegeli ilişki esnasında yapma fikri. Ama nedense ilişki sırasında asla aklıma gelmiyor
Neyse bu konuyu gördüğüm iyi oldu bundan sonra ilk şeysimizde bunu deneyeceğim inşallah .. Ya da bi yerime yazayım da görünce hatırlarım
Manuel den otomatige hahahayÇok uzun yıllar kullanınca yapıyor, öyle bu gün aldım üç ay sonra isteksizim diye bir şey yok. Her hap da aynı etkiyi yapmıyor, benim ilk kullandığım markanın öyle bir etkisi yoktu ama değiştirmek zorunda kaldım ve bu etki konusunda hiçbir fikrim yoktu, iş işten geçtikten sonra farkettim. Sabit bir ilişkin varsa ya da yeni evliysen hap en iyi yöntem. Ben kullandığıma hiç pişman değilim ama etkileri takip edip ona göre davranmak lazım.
evet akla gelirse mutlaka denenmeliymiş, bir süre sonra otomatiğe bağlanıyır zaten, kendiliğinden yapıyorsun
Aynen öyle, alışıyor bünye bunu yapmaya, ben rahatşadım sıra onda deyip sıkıveriyorsun hooop o da zievedeManuel den otomatige hahahay
Kegel egzersizinin yapılışı internette var, vajinal kasları sıkıp bırakma hareketi, bu kadın üreme organlarının ve idrar torbasının sağlığı açısından çok önemli, kasları güçlendiriyor. Bu kasları kullanmayı öğrendikten sonra birliktelik sırasında penis içinizde hareket ederken sıkıp bırakıyorsunuz bu da iki taraftaki hissetmeyi arttırıyor. İşin özü buİliski esnasında kegel egzersizi mi? Cok meraklandım sizi yormayacaksam taktikler kurallar yapılıs nasıldır? Heyecanlandım.
Kegel egzersizinin yapılışı internette var, vajinal kasları sıkıp bırakma hareketi, bu kadın üreme organlarının ve idrar torbasının sağlığı açısından çok önemli, kasları güçlendiriyor. Bu kasları kullanmayı öğrendikten sonra birliktelik sırasında penis içinizde hareket ederken sıkıp bırakıyorsunuz bu da iki taraftaki hissetmeyi arttırıyor. İşin özü bu
Ne zaman kullanacağınız tamamen size bağlı, seks zevk veren bir oyun olduğuna göre oyunun kuralları tamamen size bağlı.Çok teşekkür ederim hemen araştıracagım
Aman deneme.Ben denedim sonuc korkunc Amaaa baska bi yol buldum tesaduf vajina daraltici.Meraklananlar olursa solerim.ilac krem filan reklami degil.Tabi ikisi farklı şeyler, gaz konusu dünden beri zirvede zaten korkumdan ıkınmayı denemedim hiç, her şey olur
Bir taş varmış ondan mı bahsediyorsun, ben meraklandım bileAman deneme.Ben denedim sonuc korkunc Amaaa baska bi yol buldum tesaduf vajina daraltici.Meraklananlar olursa solerim.ilac krem filan reklami degil.