- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.097
- Konu Sahibi elmadilimi
Ziraat Fakültelerinin satış bölümlerinde de oluyor ama siz bulmuşsunuz sanırım.
geçmiş olsun.
Teşekkür ederim bilgilendirme ve iyi dilekleriniz için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ziraat Fakültelerinin satış bölümlerinde de oluyor ama siz bulmuşsunuz sanırım.
geçmiş olsun.
3 günden fazla bekletirsen o canımArkadaşlar sadece hassas bir konu olduğu için söylemek istiyorum kesinlikle karışmak olarak algılamayın belki bilginiz yoktur sizi deilgilendiren bişey olabilir.
Kefirde alkol var. Yani kendi mayalanma esnasında bünyesinde oluşturuyor. Tazeyken minimum ama ekşidikçe alkol oranı artıyor. Dini açıdan tatmin edici bi yanıt bulamadığım için ben mayalamaktan vazgeçtim.
Sadece bilgi vermek istedim umarım yanlış anlaşılmaz.
Bende tamemen bilgi vermek amaçlı yazıyorumz.Arkadaşlar sadece hassas bir konu olduğu için söylemek istiyorum kesinlikle karışmak olarak algılamayın belki bilginiz yoktur sizi deilgilendiren bişey olabilir.
Kefirde alkol var. Yani kendi mayalanma esnasında bünyesinde oluşturuyor. Tazeyken minimum ama ekşidikçe alkol oranı artıyor. Dini açıdan tatmin edici bi yanıt bulamadığım için ben mayalamaktan vazgeçtim.
Bende kefiri çok araştırdım canim evet alkol var. Ancak dinen sakıncalı değil,sarhoşluk vermiyor çünkü. Diyanetin aciklamasi da var bu konuda. Caiz. Portakal da limonda da alkol var ama suyunu iciyoruz değil mı? Alkol, insani sarhoş ettiği için,sağlığa zararli olduğu icin haram. Çoğu haram olanin azı da haram. Alkollü ickilerin zerresi dahi icilmez. Ancak kefirdeki alkol ickilerdeki gibi değil.Arkadaşlar sadece hassas bir konu olduğu için söylemek istiyorum kesinlikle karışmak olarak algılamayın belki bilginiz yoktur sizi deilgilendiren bişey olabilir.
Yoğurt da mayalanıyo ondada var. Bende dikkat ederim bu konulara. Ama içim ferah bundan yana..Şöyle diyim o zaman. Kendinden alkol bulundurması ayrı. Ama bir şeyden başka şeye dönüşürken alkol üretmesi ayrı. Diyanet taze iken tüketilmesinde sakınca yoktur diyor. Ama başka yorumlar tamamen haramdır diyor vs.
Ben net bi cevap bulamadım.
Arkadaşlar merhaba,
Bebeğimin kabızlığı için doktor kefir tavsiye etti. Evde mayalamak istiyorum ama düzgün bir kefir mayası bulamadım.
Aktardan aldım, minik bir şişede suyun içinde ve toplu iğne başı kadardı. 1 haftadır her gün sütü değiştirerek mayalıyorum ama tutmuyor.Aktifleşmesi için yetmez miydi 1 hafta?
Internetten almak istemiyorum. Çiğ süt aldığımız çiftlikte de yokmuş.
Başka nereden bulabilirim? Üniversitelerden alanlar varmış ama hangi bölüm, hangi birim?
Arkadaşlar merhaba,
Bebeğimin kabızlığı için doktor kefir tavsiye etti. Evde mayalamak istiyorum ama düzgün bir kefir mayası bulamadım.
Aktardan aldım, minik bir şişede suyun içinde ve toplu iğne başı kadardı. 1 haftadır her gün sütü değiştirerek mayalıyorum ama tutmuyor.Aktifleşmesi için yetmez miydi 1 hafta?
Başka nereden bulabilirim? Üniversitelerden alanlar varmış ama hangi bölüm, hangi birim?
adres verirseniz ben size göndereyim. elimde bol miktarda var.Arkadaşlar merhaba,
ADRES VERİRSENİZ SİZE GÖNDEREBİLİRİM. ELİMDE BOL MİKTARDA VAR.Arkadaşlar merhaba,
radres verirseniz ben size göndereyim. elimde bol miktarda var.
ADRES VERİRSENİZ SİZE GÖNDEREBİLİRİM. ELİMDE BOL MİKTARDA VAR.
Yollamanız mümkünse bana yollayabilir misiniz?adres verirseniz ben size göndereyim. elimde bol miktarda var.
ADRES VERİRSENİZ SİZE GÖNDEREBİLİRİM. ELİMDE BOL MİKTARDA VAR.
A101'de oluyor.Arkadaşlar bende kefir mayası arıyorum bi türlü bulamadım kesin olur dediğini yerler neresi lütfen yardımcı olun
Face hesabiniz varsa orda kefir kardesligi diye bi grup var. Insanlar cogaldikca birbirlerine gonderiyolar. Kargo ucretini odeme sartiyla. Ben oyle temin ettim.Iyi gunler arkadaslar ben canli kefir mayasi ariyorum ama cevremde bulabilecegim kimse yok evde kendi mayalayip cogalyam varsa benimle paylasirmi acaba ankara da oturuorum (
Cvp icin tsk ederim Peki gonderme esnasinda bozuluyormu nasil gönderiliyor biras bilgi verirseniz sevinirim ilk defa alicagim icin endiseliyim birazFace hesabiniz varsa orda kefir kardesligi diye bi grup var. Insanlar cogaldikca birbirlerine gonderiyolar. Kargo ucretini odeme sartiyla. Ben oyle temin ettim.
Bana gondren bayan kucuk kahvaltilik saklama kabina su koyup icine mayayi koymustu. Sikicakapatim bantlayip, kucuk bi ayakkabi kutusunun icini gazeteyle doldurup ortaya da mayanin oldugu kabi koymustu. Bozulmadi. 7 liraydi sanirim kargo bedelini verdim o kadar. Bi kac aydir mayaliyorum surekli.Cvp icin tsk ederim Peki gonderme esnasinda bozuluyormu nasil gönderiliyor biras bilgi verirseniz sevinirim ilk defa alicagim icin endiseliyim biraz
sizde varsa bana gönderebilir misinizBana gondren bayan kucuk kahvaltilik saklama kabina su koyup icine mayayi koymustu. Sikicakapatim bantlayip, kucuk bi ayakkabi kutusunun icini gazeteyle doldurup ortaya da mayanin oldugu kabi koymustu. Bozulmadi. 7 liraydi sanirim kargo bedelini verdim o kadar. Bi kac aydir mayaliyorum surekli.
Sayfaya girerseniz orda zaten birsuru insan var surekli kefir arayan insanlar var. Sayfa yoneticileri de yonlendiriyolar.