- 9 Ocak 2024
- 9
- 6
- 1
- 23
- Konu Sahibi malbeyza222
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz sahiplenir misinizPet siteleri, X, Facebook gibi sosyal medyalardan sahiplendirebilirsiniz. Ben genelde çevreme sahiplendiriyorum, ancak onların referansıyla hiç tanımadığım birine takip şartıyla sahiplendiririm; emanet ettiğim hayvanı takip etmek benim için çok önemli.
Maalesef evimde papağanlarım var ve zaten arkadaşımın yurt dışına çıktığı için verdiği bir kedim de var. Kedi yavruluktan alışkın olduğundan papağanlarla sorun yaşamıyor; fakat yine de aynı odada bırakmıyorum. Hiç bilmediğim bir kedi papağanlarıma tehdit oluşturabilir, çok üzgünüm.Siz sahiplenir misiniz
oyyy nasıl tatlışşKediye sahip arıyoruz lütfen isteyen varsa sahiplensin çok sıcak kanlı ve insan canlısı ve çok oyuncudur ve hiç bir sağlık sorunu yok
Nerede yaşıyorsunuzKediye sahip arıyoruz lütfen isteyen varsa sahiplensin çok sıcak kanlı ve insan canlısı ve çok oyuncudur ve hiç bir sağlık sorunu yok
İstanbulNerede yaşıyorsunuz
Bunu site üzeri yapmayin lutfen cevrenizde emin oldugunuz birine sahiplendirin ki ömürlük yuvasi olsunKediye sahip arıyoruz lütfen isteyen varsa sahiplensin çok sıcak kanlı ve insan canlısı ve çok oyuncudur ve hiç bir sağlık sorunu yok
Ben bütün kedilerimi bu tarz gruplardan sahiplendim,hiç belli olmaz.Az olsa da gerçekten hayvansever insanlar var.Şöyle düşünün,bu kedi cins olsaydı almak için can atarlardı ama bu kediyi almak isteyen gerçekten çok isteyerek alır.Bunu site üzeri yapmayin lutfen cevrenizde emin oldugunuz birine sahiplendirin ki ömürlük yuvasi olsun
İstanbul Sultangazi/ sahiplenicek misinizNerede yaşıyorsunuz
Adana'dayım benİstanbul Sultangazi/ sahiplenicek misiniz