Kediyi evde yalnız bırakma ,kedi anneleri yardım lütfen ;)

Kedimizi 1 hafta evde yalnız bırakmak zorundayız , yurt dışına çıkacağız ,henüz pasaportu yok ve gideceğimiz yer evcil hayvan kabul etmiyor o nedenle evde kalacak (evde kalmasını veteriner tavsiye etti, zaten bulunduğumuz yerdeki kedi otellerinde koca evde serbest gezen kediyi bir tuvalet büyüklüğünde odaya kapatıyorlar o da içime sinmedi açıkcası) yedek su ve mama bırakacağım, yeğenimiz 2 kez falan gelip kum temizliği mama ve su takviyesi yapacak ama ilk kez uzun süreli yalnız kalacak. Mutfak ve banyo tuvalet kapıları hariç kalan odalar açık olacak o nedenle rahatça evde gezebilir,günlük rutinde bu zaten. Kırılacak eşya-çiçek falan yok zaten etrafta.
Başka tavsiyeleriniz var mı ?
Ben de 3 günlüğüne tatile çıkacağım. Acaba evde kalması mı doğru, arkadaşım da misafir olması mı sizce?

O kadar yaramaz ki korkuyorum evde bir yere sıkışır ve bunalıma girer diye. Arkadaşım da kalsa çocukları var. Çocukta sevmiyor. Kaçar diye de korkuyorum aklım çok karışık:110:
Evinizi ona göre düzenleyin 3 güncük gelip kontrol edecek komşunuz falan yok mu günde 1 sefer gelse çocuklu ortamsa hiç götürmeyin derim

Yegeniniz günde iki kez geldiğinde biraz ilgilenirse oyun falan oynatirsa çok sıkıntı olmaz. Muhakkak uyarın kusma veya halsizlik durumu oluyor mu incelesin . Kediler sosyal canlılar geldiğinde onunla vakit geçirirse sıkıntı olacağını sanmiyorum
Kusma ve halsizlik neden ?

Bencede çok haklısınız. En iyisi evde bırakmak zaten 3 gün. Bir şey olmaz inşallah
3 gün uzun bir süre değil kimse gelemse bile yalnız kalabilir bence ,bolca su ve mama koyun kumunu gideceğiniz gün temizleyin ve fazladan kum ekleyin kabına ... Su için otomatik akan çeşme tarzı bişi aldım o da çok kullanışlı tavsiye derim.

3 gün uzun bir süre değil kimse gelemse bile yalnız kalabilir bence ,bolca su ve mama koyun kumunu gideceğiniz gün temizleyin ve fazladan kum ekleyin kabına ... Su için otomatik akan çeşme tarzı bişi aldım o da çok kullanışlı tavsiye derim.
Bakalım her şeyi ayarladım ama yine de içim rahat değil inşallah bir şey olmaz :KK43:

X