Kedişlerim... Bitmek Bilmeyen Zorluklar...

Gözleri görülmüyor.uyuz olmuş olabilir ama kafa şişmez gözler kanlanmaz.darbe almış olma durumu var. Görüntü mutsuz bir kedi var. Kulaklardan belli

Gözleri görülmüyor.uyuz olmuş olabilir ama kafa şişmez gözler kanlanmaz.darbe almış olma durumu var. Görüntü mutsuz bir kedi var. Kulaklardan belli

Acaba arasıra verdiğim ek gıdalar mı sorun yaratıyor. Yoğurt vb. Çünkü şişlik vetin alerji olduğunu söylediği şişlik. Boğazın alt bölümü. Çok mutsuz hem de uyuyor sürekli... Uyuz gibi de değil zaten hiç dışarı çıkmıyorlar. Göz kanlanmasını ben de anlayamıyorum. Yarın öğreneceğim. Teşekkür ederim bütün yorumlar için.

Şimdi resimleri görünce aklıma geldi, yaşlı dişilerimizinden birinde yaşadık böyle bir sorun, kaşıntı ile birlikte bu şekilde yaralar açılmıştı, sivri sinek alerjisi demişti doktor, tek bir iğne ile düzeldi, belki öyle bir şeydir. Resmi görünce dayak olmadığını anladım, bu yaralar çok yeni değil, dayakla olmuş gibi değil

cok uzuldum.benımde gecen hafta resımdekı kedım oldu gençlık hastalıgından.veterınere verdım serum baglandı gunlerce ıgne vurundu.kustu hiç bisey yemedı. zorla yedırdım ama hemen cıkardı.sonrada bı baktım momaya girdi 2 saat sonra oldu.simdi bitanede onun la es olsn dıye aldıgım dısı kedım var sanırım onada bulastı.oda kusmaya basladı

Günlerdir giremedim... Yaş mama alırken çeşit çeşit almıştım hangisini çok severlerse onu yesinler diye. Hindi etine alerjimiz varmış meğerse. Çok yediği için de neredeyse komaya girecekmiş. Şu an çok iyiyiz, canavarlıklarımıza devam ediyoruz. Farklı farklı yiyecekler denemeye son verdim, standart devam edeceğiz. Çok teşekkür ederim yorumlar için.

Evet, hindi etine alerjisi varmış tosbağamın. Şu an çok iyiyiz. Çok teşekkürler yorum için. :)

İlk aldığımızda alerjisi olan kuzumun kanlı ishali vardı çok korkmuştuk gençlik hastalığı diye... Çok üzüldüm. Gençlik hastalığının çoğu zaman dönüşü olmuyor. Umarım diğer kedişiniz normale dönmüştür.

bu genclık hastalıgı degılmıs.bı kere kustu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…