Kedişlerim... Bitmek Bilmeyen Zorluklar...

Bende düşünüyorum kedilerin en agır hastalıklarını gözümün önüne getiriyorum yok hiç bir sekilde bu hale gelmiş olmasını aklım almıyor. Dövülmesi dısında.

Anlattığın hastalığın mantarla ilgisi yok
Hayvan dayak yemiş gibi
Dışarı çıkıyor mu ya da kedilerin konusunda sevgiline güvenin tam mı ?
Belediyeden yardım iste, hayvan rehabilitasyon merkezleri var belediyenin, normalde sahipli hayvana bakmıyorlar ama durumunu anlat, yardım iste, öğrenci olduğun için belki yardım edebilirler

Netten baktım Burdur da yazıyor ama bilmiyorum bence araştır her veterinere güvenme. Birde facebookta hayvan severler diye bir sayfa var onlardan yardım isteyebilirsin

Maalesef yokmuş burda fakülte. Yardım istedim yarın sabah da ilk işim kredi kartını ayarlayıp doktora koşmak...

Kızlar sevgilim benden daha çok seviyor kuzularımı. Böyle bir şey mümkün değil zaten geldiğimde Fıstık onun kucağında öpücük vermeye çalışıyordu. Bir kere sesini yükseltmişti ne için hatırlamıyorum Fıstık 2 hafta konuşmadı sevdirmedi kendini. Bir canlıyı döverek bu hale getirmek... Benim aklım almıyor. Birkaç saatte bu hale gelmesini de almıyor gerçi ama yarın öğreneceğim sebebini. Oofff içime şüphe düştü inanamıyorum böyle bir şey olmuş olabilir mi gerçekten?? Yok yok gerçekten mümkün değil.

Bende düşünüyorum kedilerin en agır hastalıklarını gözümün önüne getiriyorum yok hiç bir sekilde bu hale gelmiş olmasını aklım almıyor. Dövülmesi dısında.

Evde bir kedinin bulunması demek düzenin kediye ayak uydurulması demek. Bir defasında evi domestosla sildim kedi rahatsızlandı dikkat ettiğim halde. Sirkeyle siliyorum.

Burnunu böcek deliğine sokmuş olabilir gibi birşey okudum,sırtına bişey düştü yazmışsınız.böyle olmaz güzel kardeşim. Yazık eziyette o kediler.

Korkudan da oturur komuta alışmıştır oturur hey gidi o kedi kimbilir ne işkenceler çekiyor?şu yazdıklarınızdan çıkan son bu.sinirlenip hırpaladı muhtemelen.okumaz olaydım şu başlığı huzurum gitti akşam akşam.

İki tane olunca oyun oynarlarken düşürmüşler... Veteriner böcek deliği dedi ama evde hiç öyle bir şey de yok neye alerjisi olabilir ki başka? Bilmiyorum aklım karmakarışık.

Ne güzel bir kalbiniz var.gerçekten tebrik ederim özverinize hayran kaldım.ben hiç bir hayvana dokunamam ama çok üzülDüm allah şifa versin tez zamanda

Ankaradaysan belediye barınağı ücretsiz bakıyor muayene ediyor diye biliyorum. Bi hayvan delisi olarak cok üzüldüm minnak lar için gecms olsn

Komutla iş yapacak hayvanlar değiller. Zaten sürekli ben yanlarındayım. Yalnız kaldıkları çok nadir. Beni bile canları istemediğinde öpmezler. Yarın öğrenip yazacağım.

Kızlar barınaklar ve belediye sokak hayvanlarına bakıyormuş sadece. Yani alıp barınağa atıyorlarmış. Düzgün bir doktor arayışındayım. Antalya'da bilip güvendiğiniz bir yer varsa paylaşın lütfen.

İki tane olunca oyun oynarlarken düşürmüşler... Veteriner böcek deliği dedi ama evde hiç öyle bir şey de yok neye alerjisi olabilir ki başka? Bilmiyorum aklım karmakarışık.

Hiçbir alerji, hiç bir hastalık o hale getirmez bir kediyi.allerjide yaşadık,böcek sokması,soğuk algınlığı olmaz. Kedinin şu anki halinin resmini koyar mısınız?

Seviyor olması dövmeyeceği anlamına gelmezki. Nefret dolu bir dayak olmayabilir. Mesela bir seyi devirir, hosuna gitmeyen bir sey yapar gözü döner döver. Öfke kontrolü olmayan insanlarda oluyor bunlar malesef.

Haysev Antalya sorumlusuyla irtibata geçin o önerir.facede grupları var.

Komutla iş yapacak hayvanlar değiller. Zaten sürekli ben yanlarındayım. Yalnız kaldıkları çok nadir. Beni bile canları istemediğinde öpmezler. Yarın öğrenip yazacağım.

Cok korktuklarında kaçmazlar pısarlar.
Kulaklarına dikkat ettinizmi nasıl duruyor sevgiliniz kucagına aldıgında?

Birde decoderim omuriliğini kırmasıda cok tuhaf.
Decoder dediğin kaç kilo? Kaçıncı kattan düşüpte burnu kanamayan kediler biliyorum.

Bizim vet imiz nöbetçiymiş. Resmini koyarsanız kendisine gösterip fikir alınabilir.kediler sürekli hasta da olmaz sanırım siz bakım konusunda yetersizsiniz.bağışıklığı kuvvetlidir şu yaşıma geldim anlattığınızın binde biri bizde olmadı. Ben annem yüksek sesle ve sert seviyor diye yalnız bırakmıyorum.annem düşünün:) ki asla güven sorunum yok ama bırakmam.
Yarın gerçeği öğrendiğinizde bize de yazın.

Fotoğrafı seçiyorum ama güncelleniyor mu göremiyorum mobildeyim net de çok yavaş. Fotoğraflarda göründüğü kadar kötü çıkmıyor. O gözünün üst kısmı geldiğinden beri öyle seyrek. Kafasının üst kısmından ensesine kadar kulaklarında göründüğü gibi benek benek kırmızıydı şimdi bütünleştiler. Bazen kıpkırmızı oluyor bazen bembeyaz. Ben en başta kan oturdu diye düşünmüştüm ama anlayamıyorum. Bu arada kulakları hep fotoğraftaki gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…