- 15 Aralık 2013
- 15.519
- 35.619
-
- Konu Sahibi gokalpiniremi
O kediyi sevgilinizin hırpalamadığından emin misiniz?bir kedi durduk yere öyle olmaz 5 yaşımdan beri kedilerde büyüdüm ve şu sn evimde kedim var.anlatırken birinin kafasına decoder mi bişey düştü yazmışsınız. Sanırım o kediler hırpalanıyor. Düşünüyorum neden olabilir kanlı ishal desek gözler nasıl kan çanağı? Yok bu işte var bir iş?
Netten baktım Burdur da yazıyor ama bilmiyorum bence araştır her veterinere güvenme. Birde facebookta hayvan severler diye bir sayfa var onlardan yardım isteyebilirsin
Ya bunu ben sorarken inanın korkarak cekinerek soruyorum ama evinizde yasayan baska biri varmı ev arkadasınız fln? Dayak yemiş olabilirmi direkt aklıma bunlar geldi cok gördüm dayaktan sakat kalan ölen hayvanlar malesef
Mantar egzema her hayvanda olabilir benim kediminde tüylerinin yarısı yok suan mantardan, ölümcül değil önemsiz. Ama çişinin kanlı olması kafasının şişip morarması, dilini ısırması, gözlerinin kanlanması korkuttu beni.
O kediyi sevgilinizin hırpalamadığından emin misiniz?bir kedi durduk yere öyle olmaz 5 yaşımdan beri kedilerde büyüdüm ve şu sn evimde kedim var.anlatırken birinin kafasına decoder mi bişey düştü yazmışsınız. Sanırım o kediler hırpalanıyor. Düşünüyorum neden olabilir kanlı ishal desek gözler nasıl kan çanağı? Yok bu işte var bir iş?
Anlattığın hastalığın mantarla ilgisi yok
Hayvan dayak yemiş gibi
Dışarı çıkıyor mu ya da kedilerin konusunda sevgiline güvenin tam mı ?
Belediyeden yardım iste, hayvan rehabilitasyon merkezleri var belediyenin, normalde sahipli hayvana bakmıyorlar ama durumunu anlat, yardım iste, öğrenci olduğun için belki yardım edebilirler
Bende düşünüyorum kedilerin en agır hastalıklarını gözümün önüne getiriyorum yok hiç bir sekilde bu hale gelmiş olmasını aklım almıyor. Dövülmesi dısında.
Kızlar sevgilim benden daha çok seviyor kuzularımı. Böyle bir şey mümkün değil zaten geldiğimde Fıstık onun kucağında öpücük vermeye çalışıyordu. Bir kere sesini yükseltmişti ne için hatırlamıyorum Fıstık 2 hafta konuşmadı sevdirmedi kendini. Bir canlıyı döverek bu hale getirmek... Benim aklım almıyor. Birkaç saatte bu hale gelmesini de almıyor gerçi ama yarın öğreneceğim sebebini. Oofff içime şüphe düştü inanamıyorum böyle bir şey olmuş olabilir mi gerçekten?? Yok yok gerçekten mümkün değil.
Evde bir kedinin bulunması demek düzenin kediye ayak uydurulması demek. Bir defasında evi domestosla sildim kedi rahatsızlandı dikkat ettiğim halde. Sirkeyle siliyorum.
Burnunu böcek deliğine sokmuş olabilir gibi birşey okudum,sırtına bişey düştü yazmışsınız.böyle olmaz güzel kardeşim. Yazık eziyette o kediler.
Korkudan da oturur komuta alışmıştır oturur hey gidi o kedi kimbilir ne işkenceler çekiyor?şu yazdıklarınızdan çıkan son bu.sinirlenip hırpaladı muhtemelen.okumaz olaydım şu başlığı huzurum gitti akşam akşam.
İki tane olunca oyun oynarlarken düşürmüşler... Veteriner böcek deliği dedi ama evde hiç öyle bir şey de yok neye alerjisi olabilir ki başka? Bilmiyorum aklım karmakarışık.
Kızlar sevgilim benden daha çok seviyor kuzularımı. Böyle bir şey mümkün değil zaten geldiğimde Fıstık onun kucağında öpücük vermeye çalışıyordu. Bir kere sesini yükseltmişti ne için hatırlamıyorum Fıstık 2 hafta konuşmadı sevdirmedi kendini. Bir canlıyı döverek bu hale getirmek... Benim aklım almıyor. Birkaç saatte bu hale gelmesini de almıyor gerçi ama yarın öğreneceğim sebebini. Oofff içime şüphe düştü inanamıyorum böyle bir şey olmuş olabilir mi gerçekten?? Yok yok gerçekten mümkün değil.
Kızlar barınaklar ve belediye sokak hayvanlarına bakıyormuş sadece. Yani alıp barınağa atıyorlarmış. Düzgün bir doktor arayışındayım. Antalya'da bilip güvendiğiniz bir yer varsa paylaşın lütfen.
Komutla iş yapacak hayvanlar değiller. Zaten sürekli ben yanlarındayım. Yalnız kaldıkları çok nadir. Beni bile canları istemediğinde öpmezler. Yarın öğrenip yazacağım.
Birde decoderim omuriliğini kırmasıda cok tuhaf.
Decoder dediğin kaç kilo? Kaçıncı kattan düşüpte burnu kanamayan kediler biliyorum.