- 29 Ocak 2019
- 742
- 907
- 103
- Konu Sahibi Victoriaa89
Haklısınız ama bir tercih olmadı olay. Kedimi sokaktan aldım hastaydı, tedavi ettirdim kıyamadım sonra sahiplendim. Kısırlaştıracaktık araya korona girdi işlerimiz kötü gitti. Belediyeyi aradım kısırlaştırma işlemi yapmadıklarını söylediler. Yoksa bende araştırıyorum. Bu dediklerinize de baktım internetten biliyorum hepsini. Gayet bilinçli bir insanım ama bilmekle olmuyor bazen. 1-2 ay daha beklemem lazımKızgınlık doneminde yapar. Bu işeme dönemi geçene kadar kısırlaştırma yapilmaz. Kızgınlık gececek ancak oyle operasyon yapilir.
Idrar yollarinda bir sorun vardır.
Kum kabı pistir.
Istemedigi bir seyi yapmissinizdir. Size tepki olarak yapiyor olabilir.
Kısır degilse hepsinden once kizginliktan bunu yapiyor demektir. Nolur kedi sahiplenirken biraz araştırma yapin. Kisirlasmasi gereken yaşı, kisirlasmazsa ne oluru ogrenin. Iyi mi oldu yani simdi ortalik çiş oldu. Hayvan strese giriyor eş bulamadığı icin. Kisir kedinin ömrü uzar. Meme tümörü riski ortadan kalkar. Buldugu ilk firsatta evden kaçacaktir çiftlesebilmek icin. kim bilir kac aylik oldu kac aydir cekiyor. Bilinçli ebeveynlik kadar bilinçli hayvan sahibi olmak da cok onemli.