Resmini paylaşır misinizSelamlarr
Scottish fold cinsi 1 yaşında kısır kedim var
İnanılmaz tüy döküyor ancak mevsimsel değil sürekli tüy bırakıyor
Tüy yapısı çokkk ince ve uzun
Veterinere götürdüm kan tahlilleri yaptırdım vitamin veriyorum mamasını vs bir kaç kere veteriner kontrolünde değiştik şuanki mamasını severek yiyorr
Tüylere çözüm bulamıyorum
Elbette dökecek ancak çok fazla döküyor
Bir ara malt yeterli olması ve sürekli tüy kustuğundan veterinere traş önerdi traş ettik yavrumun beyaz tüyleri alacalı siyah a döndü çok üzüldüm stres yaptığı için
İnanın çok çok iyi bakıyorum
Çok tüy döktüğünden çok fazla da yutuyor hasta olsun istemiyorum
Siz çözüm buldunuz mu en azından biraz olsun azaldığı bir durum oldu mu
Yardımcı olabilirseniz çok seviniriz
Teşekkür ederim
Merhaba,
Veterineriniz de tüy dökülmesinin çok olduğunu düşünüyor mu? Anladığım kadarıyla sağlıkla ilgili bir sorundan kaynaklı değil. Sanırım yapabileceğiniz en iyi şey düzenli taramak.
Kedilerin tüy dökmesi normaldir ve her zaman dökerler; ancak bazı vitamin, mineral vb. eksikliği olduğunda, bizde bazen aşırı saç dökülmesi gibi, normalden fazla dökerler. Ben düzenli olarak GimCat Multivitamin ve Malt-soft macunlarını kullanıyorum, hem tüyleri hem de genel vücut sağlığı için çok iyi geldiğini düşünüyorum. BioFeline damlanın da iyi geldiğini duydum ama kullanmadım, bu konuda birşey diyemeyeceğim.
acana veriyorumKaliteli diye bilinen, satılan bir mama kullanıyorsunuz büyük ihtimalle.
Mamanızı yazar mısınız?
acana veriyorum
Yanlış tahmin etmişim o zaman, Acana kalitelidir, ancak birçok evcile uymamaktadır.acana veriyorum
İçindeki et oranı çok yüksek diyorlar Acana ve Orijen için. Acaba vites mi düşürseniz?
N&d verdim alerji yaptı
Proplan sevmediler
Advance vermiştim onu da sevmediler(
Bundan bahsediyorsunuz değil mi ? Üzerinde köpek resmî var ancak veteriner önermişti kedilerim içinYanlış tahmin etmişim o zaman, Acana kalitelidir, ancak birçok evcile uymamaktadır.
Eğer aktif bir evcil değilse içindeki protein miktarı fazla gelir, zamanla problem çıkar.
Mamadan genel olarak memnunsanız kedinizi hareketlendirmelisiniz, olta oyuncakla koşturun evde ya da neyin peşinden koşarsa.
Salmon oil alın, mamasına birkaç damla ekleyin. Ömür boyu kullanabilirsiniz.
Yaaaaaa ağzını yüzünü ısırin benim için, çok tatlı maşallah
Sana kedi yollayacagim en sonundaYaaaaaa ağzını yüzünü ısırin benim için, çok tatlı maşallahSapşik yaaa
Marka kaynaklı mı acaba tiksinmeleri? Normalde somon yağı iştah açsın diye de kullanılan bir ürün.Bundan bahsediyorsunuz değil mi ? Üzerinde köpek resmî var ancak veteriner önermişti kedilerim için
Doğrudan şırınga ile vermemi söylemişti
Çok yoğun kokusu var bir kaç kere verdim sonrasında saatlerce tiksindiklerini görünce kıyamaıdm
Mamalarına sularına katmayı da denedim ancak asla yemediler mamayı bir gün boyunca aç durdular
Hayır, değildir, en azından tavuk beslemiyorsanız.Royal canin deneyin efsanedir
Yaaaaaa ağzını yüzünü ısırin benim için, çok tatlı maşallahSapşik yaaa