Kedimi 1 aylığına arkadaşıma bırakırsam beni unutur mu?

Loser9

Düzelicez inşallah, şu olaylar bi bitsin.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2019
1.384
3.912
63
Arkadaşlar, doğumda memlekete gidicez inşallah annemlerin de kedisi var ve birbirlerini parçalıyorlar resmen o yüzden kedimi götüremiyorum. Evde o kadar zaman yalnız da kalamaz haliyle. Bir aylığına bir arkadaşıma bırakmayı düşünüyorum. Sizce beni unutur mu? Veya strese girip kötü bir şey olur mu oğluma çok korkuyorum. Ben gitmeden onla gidip eve alıştırmayı düşünüyorum biraz ne dersiniz?

Tanıdık bir veteriner kedilerin köpekler gibi bağ kurmadigini kim bakarsa ona alistigini söylemişti.
Evi yadirgayabilir ama.
Bu sebepten huzursuz olabilir.

Ya bende aynı şeyi araştırıyodum biliyomusun, şimdilik bi yere gitmiyoruz ama izne falan gittiğimizde bırakacağımız arkadaşta nasıl olur durumu diye düşünüyorum bide onun da kedileri var ama başka bırakabileceğimiz biri de yok şimdiden korkuyorum

Tanıdık bir veteriner kedilerin köpekler gibi bağ kurmadigini kim bakarsa ona alistigini söylemişti.
Evi yadirgayabilir ama.
Bu sebepten huzursuz olabilir.
Gitmeden biraz eve alışırsam olur mu acaba? Bi de döndüğümde beni unutur mu evimizi falan :(

Ya bende aynı şeyi araştırıyodum biliyomusun, şimdilik bi yere gitmiyoruz ama izne falan gittiğimizde bırakacağımız arkadaşta nasıl olur durumu diye düşünüyorum bide onun da kedileri var ama başka bırakabileceğimiz biri de yok şimdiden korkuyorum
Of Valla elim kolum bağlı napıcam bilmiyorum ya döndüğümde beni unutmuş olursa ya evimize alışamazsa? :(

Gitmeden biraz eve alışırsam olur mu acaba? Bi de döndüğümde beni unutur mu evimizi falan :(
Sanmıyorum yine siz bakmaya başlayınca size alışır. Rahat olun takmayın bence.
Ne güzel bırakabilecek bir ay bakabilecek bir arkadaşınız var. Ya o olmasaydı?

Of Valla elim kolum bağlı napıcam bilmiyorum ya döndüğümde beni unutmuş olursa ya evimize alışamazsa? :KK43:
Unutmaz eve de her türlü yine alışır ondan şüphen olmasın canım, yalnız bırakılmadığı sürece sorun olmaz, bizim arkadaşda da kedi olmasaydı aklım kalmazdı da bunlar kavga eder kesin napcaz bakalım

Bırakacağınız eve bir kaç kere çay kahve içmeye gidin kedinizi de salın koklasın tanısın bırakmadan önce 3 kere gitmeniz yeterli

Unutmaz ama strese girer. Benim oğlanı üç gün eşime bıraktım, yeri de değişmedi, eşim de ilgilenir her şeyiyle ona rağmen ben yokum diye strese girmiş zavallım.
Bir de kediler mekana bağlanırlar genelde, yer değişikliği sevmezler. Başka bir eve bırakmak çok mantıklı değil. Yanınızda götürmek de aynı şekilde.

Pek sanmıyorum ama döndükten sonra sağlam bir trip yiyebilirsiniz. 😁

Unutmaz ama küsebilir biraz.
Biz bir defaligina kedimi 1 hafta birakmistik anneme arkamizdan baya miyavlamis kapida ve annemlerdeyken uyudugumuz odadan disari pek cikmamis bir hafta boyunca ki eve annemlerin evine alişik onceden. Elbette alişir ama üzülür baya. 😟
Biz gelince cok sevinmisti yinede.

Kurduğunuz bağın şekli belirler tepkisini bence. Mesela benim zibidi benden bir hayli nefret ettiği için bırakın unutmayı/üzülmeyi, onu bir yere bıraktığım an imkanı dahilinde halay bile çekebilir 😏

Back
X