Kedim

buse zeynep

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2007
100
115
Merhaba. Kedim astim hastası oldu:KK43: toz yapmayan , koku yapmayan kedi kumu arayisindayim. Kristal kuma geçiş yaptık veteriner tavsiyesiyle fakat uzun süreli uygun olmayacağı söylendi. Aktif karbonlu, çam paletli vs sürekli araştırıyorum. Tam sipariş verecekken olumsuz yorumlar okuyorum. Benimle aynı sorunu yaşayan astimli kedisi olup ta kum ıcın tavsiye verebilecek olan varsa çok memnun olacağim

Merhaba. Kedim astim hastası oldu:KK43: toz yapmayan , koku yapmayan kedi kumu arayisindayim. Kristal kuma geçiş yaptık veteriner tavsiyesiyle fakat uzun süreli uygun olmayacağı söylendi. Aktif karbonlu, çam paletli vs sürekli araştırıyorum. Tam sipariş verecekken olumsuz yorumlar okuyorum. Benimle aynı sorunu yaşayan astimli kedisi olup ta kum ıcın tavsiye verebilecek olan varsa çok memnun olacağim
Kediyi köpeklerin pedi gibi pede alıştırmanız mümkün mü

Çok geçmiş olsun.Klozete alistirmayi deneyin. Klozet alistirma aparati var. Kum olarak vancat aktif karbonluyu tavsiye ederim. Yillardir kullaniyorum cok cok memnunum.

Kedim astımlı değil ama çam peletlerde tozlaşma diğer kumlara göre çok çok az oluyor diyebilirim biz uzun bir süre çam pelet kullanmıştık, sonra yine topaklanan kumlara geçtik

Bu konuyu ben de takipte olacağım. Ayrıca koku konusunda başarılı bir kum varsa tavsiye bekliyorum :) Size tozsuz bir kum tavsiye ederdim ama koku olayında pek başarılı bulmadım. Everclean çok övüyorlar ama bilemedim.

Çok geçmiş olsun.Klozete alistirmayi deneyin. Klozet alistirma aparati var. Kum olarak vancat aktif karbonluyu tavsiye ederim. Yillardir kullaniyorum cok cok memnunum.
Bu markayı ben de gördüm. Koku olayı nasıl? İki kedi var, günlük temizliyorum, alt tabanı yıkıyorum ama 1 hafta dayanmıyor kum kokuyor. Kaba 10 cm doldurduğum halde.

Benim kedimde akciger odemi olmustu, cam pelleti kullanmistik 6 ay kadar

Çam peleti de vancat aktif karbonlu da iyi. Çam peletlerinde Cats Best marka iyi, diğerlerini pek beğenmedim. Kapalı kedi tuvaleti kullanmayın, açık olsun, arada bir kum kabının dibini hafif nemli peçeteyle silin toz kalıntıları gitsin. İçinde kum varken de silin yani kabı illa boşaltmaya gerek yok

Çok eski üyeydim ama eski mail adresim eski telefonuma bağlantılı ve o mail adresimin de şifresini bile unuttum . Kısacası çok zaman alacağı için sırf kedinin durumunu okuyunca yeni üyelik açtım yazmak için .
KUM olarak Ever Clean Total Cover öneriyorum gözüm kapalı . Çok pahalı evet ama çok uzun süre gidiyor . Kum tozundan gözü sürekli alerji olan , hırıltılı nefes alan ve en sonunda göbeği tamamen egzama olup göbeğindeki tüyleri dökülen kedimi , bu kum kurtardı .

Kedim yıllardır kronik astım hastası, belirli aylarda öksürüğü arttığında düzenli olarak depo kortizon enjeksiyona gidiyor. Biz kokusuz, esanssız kedi kumu kullanıyoruz. Kum kabının üzerini de açtık veteriner tavsiyesiyle

Bu konuyu ben de takipte olacağım. Ayrıca koku konusunda başarılı bir kum varsa tavsiye bekliyorum :) Size tozsuz bir kum tavsiye ederdim ama koku olayında pek başarılı bulmadım. Everclean çok övüyorlar ama bilemedim.
Proline aktif karbonlu. Evimde 3 kedim var baya kum denedim bunu alıyorum artık

Kullandığım tüm kristal kumlar tozluydu hep. Kum kabının üstünü açın.
Şimdi naturel bastet çam peleti kullanıyorum. Eskisi kadar öksürmüyor kedilerim sanki.
Ever clean de kullandım. O da iyiydi.

Bu markayı ben de gördüm. Koku olayı nasıl? İki kedi var, günlük temizliyorum, alt tabanı yıkıyorum ama 1 hafta dayanmıyor kum kokuyor. Kaba 10 cm doldurduğum halde.
Vancat aşırı tozutuyor. Bir kez aldım temizlerken beni bile öksürük krizine soktu. Ben Lindo Cat kullanıyorum. Çok memnunum. Hem tozu az, hem koku konusunda çok başarılı.

X