Kedim öldü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Olmaz diye birsey mi olur Allah aşkına kedi bu nerden bilsin düşeceğini yaşadığı panik anı acısı düsünülecek gibi degil bakamacaksınız onlem alamayacaksanız almayın şu canları yazık

Yaa çok üzüldüm okurken gözlerim doldu Allahım sabır versin.Kaçıncı kattan düştü benimki de hep balkonda duruyor

Cocugunun devamli camdan sarkmasini izleyip mudahale etmeyen, sonucunda düşünce aglayan bir anneye de herkes " önlem alsaydin" derdi bence, denilmeli.

Bir anlik bisey degilmiş bu kedinin düşmesi. O cam hep aciliyormuş ve kedi surekli oraya cikiyormuş hava almaya?!?!. Birsey olmaz diye diye sonunda düşmüş canindan olmuş hayvancagiz.
Bu derece ihmal eden bir insana gayet normal yorumlar geldi bile. Teselli verilmek zorunda degil her konuda.

1 ay kadar papağan besledim. Öleli 3 ay olacak hâla çok özlüyorum fotoğraflarına bakamıyorum bende. önceki evcil hayvanim oldugunde bir kac yilda anca unutabildim irade meselesi biraz da.

Çok üzüldüm adiniza ,nasil aci olduğunu tahmin ederim .
Bizimde aslanimiz iki aydir kayip.
Dişari gidip geliridi herzaman ,kizginlik mevsiminde gece cikti ve maalesef eve geri dönmedi .
Biz ellimizden gelen herşeyi yaptik ,afişler astik ,ilanlar ve ödül verdik ama yok yok.
Halen evde herşeyi yerinde duruyor,inşallah döner.
Belki birisi sahiplenmiş olabilir çünkü çok güzel angora karma kedi.

Ahhh canım olmazmı benimde pamuk Oglum cennete gitti o kadar zorki unutmuyorsun ama alısıyorsun, bak ne güzel baska bi kedi bulmus annen şöyle düşün yavrun bu dünyadaki süresini doldurdu, güzel bakıldı, sevildi, sıcak bir yuvası oldu ve baska bir canın bu ilgiye sıcak yuvaya ihtiyacı olduğunu hissedip ebedi yerine gitti,,, simdi benimde 3 senedir baktığım bir simsiyah bir kızım var, çok mutluyum.. Ölen pamugumun aynısını bigün kapımda buldum simdi gül gibi anlasıyolar üzülme diyemem üzülürsün, yeni yavruyu sev digeri nede sürekli dua et

Sağol canım seninde başın sağolsun

Böyleside zor ben diyorum ki keşke benimkide kaybolsaydı böyle olacağına ama onunda acısı farklı allahım sabır versin

Ya siz ne diyorsunuz ben hep kapatırdım camı tamammı o camın önüne oturduğunda içim el vermezdi direk kapatırdım o düştüğünde ben o odada değildim annemler yanındaydı oturma odasında oturuyorlardı benim bu konuda içim rahat ama ailem dinlemedi hep bişey olmaz dediler onlarında kötü niyeti yok aslında annem kaç gündür kendine gelemedi o da hava alıyor hoşuna gidiyor diye düşünüyordu. Bir ihmallik var mı var evet yok diyemem ama bu benden kaynaklı değil orada olsam asla izin vermezdim camın önünde oynamasına. Siz şimdi ne yaptığınızı sanıyorsunuz anlamadım biz ailecek kahroluyoruz zaten napalım intihar mı edelim öneriniz nedir acaba ? El insaf ya

Beni böyle kınayanların aynısının başına gelmesi dileğimle...

Yemin ederim sinirim bozuluyor allah aynısını onlarada yaşatsın inşallah diycem de hayvana yaşatmasın korkum o. Ben kızıma çok güzel baktım en güzel mamaları aldım aşılarını düzenli yaptırdım bir sürü oyuncak aldım her şeyini eksiksiz yerine getirdim

Benim de kuşum ölmüştü bundan 10 yıl önce. Hâlâ unutmadım hâlâ gözümün önüne gelir hâlâ bahsederim. Biz mantı yiyecektik o gün ölmüştü tâbi üzüntüden yiyememistik. Hâlâ her mantıda aklıma gelir üzülürüm. Ama lütfen bir daha dikkatli olun, sineklik yoksa evi havalandırmayın bu kadar net.

Vermezsen verme çok mecburdum senin teselline. Ben defalarca açıklama yaptım ben izin vermiyordum camda olmasına... Siz sözde çok empati yapıyorsunuz çok duyarlısınız da zerre kadar empati yapamıyorsunuz net

Beni böyle kınayanların aynısının başına gelmesi dileğimle...

Bize kizip neden baska kedilerin yuksekten duserek ölmelerini diliyorsunuz? Hayvanin gunahi ne? Senin gibi birinin duasi kabul olacagindan degil ama gosteriyor ki asiri bencilsiniz. Ben uzuldugunuze de inanmiyorum ne demeye konu actiysaniz...

Ban
Bize kizip neden baska kedilerin yuksekten duserek ölmelerini diliyorsunuz? Hayvanin gunahi ne? Senin gibi birinin duasi kabul olacagindan degil ama gosteriyor ki asiri bencilsiniz. Ben uzuldugunuze de inanmiyorum ne demeye konu actiysaniz...

Sinirden ne dediğimi bilemedim aşağıyada yazdım hayvana bişey olmasında o korkuyu yaşayın dedim. Asıl sizin gibiler zerre kadar empati yapamayan bencil tipler sizsiniz

Minik tavsanim eve geldiğinde anahtarlık kadardi besledik buyuttuk 8 sene... öldüğü zaman günlerce kendime gelemedim.. ölüsüne bakmaya cesaret edemedim... canimdi benim...canim......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…