Ben çok dedim kapatın o camı. Hep önüne çıkardı severdi... annemler dinlemedi yok o düşmez yok hava alıyor. Kediye belli mi olur dönmek isterken ayağı kaymış. Ben olsaydım keşke direk kapatırdım camı
Yaa çok üzüldüm okurken gözlerim doldu Allahım sabır versin.Kaçıncı kattan düştü benimki de hep balkonda duruyorÇok kötüyüm çok meğer ne zormuş dün öldü kızım. Camdan düştü. Veterinere götürdük kurtulamadı. Çok üzülüyorum dünden beri ağlıyorum aklım almıyor canım yanıyor. Tam alıştım diyorum yok aklıma geliyor yine ağlıyorum. Bu nasıl bir şeymiş böyle yarabbim dua edin sabır dileyin benim için nasıl unuturum onu ? Bugün annem yeni kedi getirdi parkta bulmuş yavru. Biraz olsun kendime geldim ama yinede kedim aklımdan çıkmıyor başta dedim bi daha asla beslemem ama sonra düşündüm acaba yeni alsam nasıl olur... bilmiyorum kızlar çok ani oldu aranızda böyle bir şey yaşayan oldu mu ? Unuttunuz mu ? Nasıl unuturum onu şimdiden özledimtek tesellim inşallah çok acı çekmemiştir yavrum
Ne kadar üzücü yorumlar var..çocuğu camdan düşen bir insana dikkat etseydin önlemini alsaydın demez kimse..ne farkı var.zaten üzgün konu sahibi..daha da üzmeye ne gerek var mı.teselli vermeyecekseniz hiç yazmayın daha iyi..zaten içi yanmış bir insanı daha da üzmekle ne geçiyor elinize bilemedim...
Ahhh canım olmazmı benimde pamuk Oglum cennete gitti o kadar zorki unutmuyorsun ama alısıyorsun, bak ne güzel baska bi kedi bulmus annen şöyle düşün yavrun bu dünyadaki süresini doldurdu, güzel bakıldı, sevildi, sıcak bir yuvası oldu ve baska bir canın bu ilgiye sıcak yuvaya ihtiyacı olduğunu hissedip ebedi yerine gitti,,, simdi benimde 3 senedir baktığım bir simsiyah bir kızım var, çok mutluyum.. Ölen pamugumun aynısını bigün kapımda buldum simdi gül gibi anlasıyolar üzülme diyemem üzülürsün, yeni yavruyu sev digeri nede sürekli dua etÇok kötüyüm çok meğer ne zormuş dün öldü kızım. Camdan düştü. Veterinere götürdük kurtulamadı. Çok üzülüyorum dünden beri ağlıyorum aklım almıyor canım yanıyor. Tam alıştım diyorum yok aklıma geliyor yine ağlıyorum. Bu nasıl bir şeymiş böyle yarabbim dua edin sabır dileyin benim için nasıl unuturum onu ? Bugün annem yeni kedi getirdi parkta bulmuş yavru. Biraz olsun kendime geldim ama yinede kedim aklımdan çıkmıyor başta dedim bi daha asla beslemem ama sonra düşündüm acaba yeni alsam nasıl olur... bilmiyorum kızlar çok ani oldu aranızda böyle bir şey yaşayan oldu mu ? Unuttunuz mu ? Nasıl unuturum onu şimdiden özledimtek tesellim inşallah çok acı çekmemiştir yavrum
Canım benim 6 7 ay önce benim de kedim balkondan düştü. Gece aşırı rüzgar çıkmış balkon kapısı açılmış. Kızım da çıkıp düşmüş. Yağmur altında kalmış. Sabah uyanınca buldum onu. Hemen veterinere yetiştirdim. Çok uğraştık yaşatmak için tam iyileşti derken bırakıp gitti bizi. Bu kadar ay geçti inan acım gram hafiflemedi. Aklıma geldikçe içim yangın yerine dönüyor. Bir kedim daha var ona sarıldım ama yine de hafiflemiyor. Çok özlüyorum güzel kızımı. Hayvan sevgisini tadmayan kimse bu acıyı anlayamaz ama ben seni çok iyi anlıyorum. Vefat edene dek mutlu bir yuvada karnı tok yaşadı bunu düşünerek biraz toparlanmaya çalış. Rabbimden yüreğine esenlik diliyorum ♥
Çok üzüldüm adiniza ,nasil aci olduğunu tahmin ederim .
Bizimde aslanimiz iki aydir kayip.
Dişari gidip geliridi herzaman ,kizginlik mevsiminde gece cikti ve maalesef eve geri dönmedi .
Biz ellimizden gelen herşeyi yaptik ,afişler astik ,ilanlar ve ödül verdik ama yok yok.
Halen evde herşeyi yerinde duruyor,inşallah döner.
Belki birisi sahiplenmiş olabilir çünkü çok güzel angora karma kedi.
Kedinize mi ağlıyorsunuz ? Yoksa sizin ihmaliniz sonucu olarak öldüğünemi ? ....kediler ağaçlara tırmanır duvardan duvara zıplar acık cam ve balkondan atlar kuş ve kedi sesi duyunca dışarı atar kendini camdan atlamış ve kurtulamamış garibim.... tekrar kedi sahiplenmeyin sizde ihmallik var oda atlar kafeste besleyeceğiniz bi hayvan tercih edin..ihmal ve sorumsuzluk ağladığınıza şükredin içinde gerçek hayvan sevgisi olan kişi onun ölümüne sebebiyet vermekten kahrolurduuu her kedi gördüğünde içi kan ağlardı başınız sağolsun diyemiycem..hayvan sahiplenme sorumluluğunuz olsaydı keşkeee
Bu kedisi balkondan düşenden, çocuk sahibi olmayın mümkünse. Çünkü o da ya araba altında kalır, ya balkondan düşer ölür. Ne saçmalıyorsun çocukla kedi bir mi diyeceksiniz ya şimdi. Gerçek hayvansever için birbir. Eğer sizin için bir değilse gidin miyavlayan, kuyruk sallayan peluş oyuncaklar onlardan alın. En azından el kadar hayvanın tedbirsizlikten sebebi olmazsınoz
Ne kadar üzücü yorumlar var..çocuğu camdan düşen bir insana dikkat etseydin önlemini alsaydın demez kimse..ne farkı var.zaten üzgün konu sahibi..daha da üzmeye ne gerek var mı.teselli vermeyecekseniz hiç yazmayın daha iyi..zaten içi yanmış bir insanı daha da üzmekle ne geçiyor elinize bilemedim...
Cocugunun devamli camdan sarkmasini izleyip mudahale etmeyen, sonucunda düşünce aglayan bir anneye de herkes " önlem alsaydin" derdi bence, denilmeli.
Bir anlik bisey degilmiş bu kedinin düşmesi. O cam hep aciliyormuş ve kedi surekli oraya cikiyormuş hava almaya?!?!. Birsey olmaz diye diye sonunda düşmüş canindan olmuş hayvancagiz.
Bu derece ihmal eden bir insana gayet normal yorumlar geldi bile. Teselli verilmek zorunda degil her konuda.
Beni böyle kınayanların aynısının başına gelmesi dileğimle...
Beni böyle kınayanların aynısının başına gelmesi dileğimle...
Aynısı mı başlarına gelsin? Nasıl yani?Beni böyle kınayanların aynısının başına gelmesi dileğimle...
Bize kizip neden baska kedilerin yuksekten duserek ölmelerini diliyorsunuz? Hayvanin gunahi ne? Senin gibi birinin duasi kabul olacagindan degil ama gosteriyor ki asiri bencilsiniz. Ben uzuldugunuze de inanmiyorum ne demeye konu actiysaniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?