• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedim öldü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ban

Sinirden ne dediğimi bilemedim aşağıyada yazdım hayvana bişey olmasında o korkuyu yaşayın dedim. Asıl sizin gibiler zerre kadar empati yapamayan bencil tipler sizsiniz

Tam tersi gayet kendimi yerine koyabiliyorum cunku benim de kedim var. Kedimle aileme ziyarete gittigimizde ne zaman cam kapi aciliyor takip edemedigimiz icin ben nereye gidiyorsam kedi de oraya geliyordu gerekirse kapiyi kapatip yanimda odada tutuyordum. Oturma odasina kediyle birlikte geciyorduk.

Cam acikken işim varsa cami kapatip isimi halledip oyle geri aciyordum ya da isim uzunsa kediyi de yanima aliyordum gozumden ayirmiyordum. Kendi evimde sineklik var. Taş catlasin 40-50 civari en pahalilari bi tane almak zor degil. Ne empati diyip duruyorsun?
Yok odada degildim, yok cami kapatin demistim bahanelerinize mi uzulelim?

Beni böyle kınayanların aynısının başına gelmesi dileğimle...
Öncelikle başınız sağolsun, çok üzüldüm.Ancak bu kurduğunuz cümleye de ayrıca üzüldüm.Böyle bir şeyin başka bir canlının da başına gelmesini dilediğinizin farkındamısınız acaba lütfen istediğiniz şeylere dikkat edin.Kişilerin yorumları canınızı acıtıyor, siz de aynı acıyı yaşamaları için farkında olmadan masum bir canlının ölmesini diliyorsunuz.

Güzel yorumlarınız tesellileriniz için çok teşekkür ederim. Bide sözde çok empatik duyarlı insanların yorumları var ki acının ne demek olduğunu aslında hiç bilmiyor, yaşamamış. Hayatında hiç belki cenazeye, taziyeye bile gitmemiş, en sevdiklerini kaybetmemiş. Benim kızıma baktığım kadar kendileri bakmamıştır ben her şeyin en iyisini yaptım. İnsan sinirden ağzından çıkanı bilmiyor zaten canın yanıyor bide bunlar gördükçe iyice kahroluyorsun. Asıl ben sizin çok duyarlı vicdanlı olduğunuza asla inanmıyorum öyle olsaydı beni anlardınız bu şekilde yorum yapamazdınız

Tam tersi gayet kendimi yerine koyabiliyorum cunku benim de kedim var. Kedimle aileme ziyarete gittigimizde ne zaman cam kapi aciliyor takip edemedigimiz icin ben nereye gidiyorsam kedi de oraya geliyordu gerekirse kapayi kapatip yanimda odada tutuyordum. Oturma odasina kediyle birlikte geciyorduk.

Cam acikken işim varsa cami kapatip isimi halledip oyle geri aciyordum ya da isim uzunsa kediyi de yanima aliyordum gozumden ayirmiyordum. Kendi evimde de sineklik var. Taş catlasin 40-50 civari en pahalilari bi tane almak zor degil. Ne emoati diyip duruyorsun?
Yok odada degildim, yok cami kapatin demistim bahane bunlar

Kes sesini

Basin sagolsun. Cok zor biliyorum. Benim de tavsanim öldügünde cok uzulmustum. Evden biri gibi cunku onlar. Ve kayip insani cok uzuyor.

Çok üzüldüm ya. Bazen benim kediler sineklikle uğraşıyor yırtıp çıkacaklar diye korkuyorum ya da yerinden çıkarırlar. Her şeye müdahale eden anneler gibi peşlerindeyim. Onlara bir şey olursa ne yaparım bilmiyorum :KK61:

Yeni evcil hayvan eskisini unutturmuyor ama insana iyi geliyor yinede.
Sırf bu yüzden eşim sinekliğe aparat taktı kendince iple tutturdu sıkıca. Bazen gerinmeye kalkıyor sineklikte, o sırada açılırsa diye.
Ben Ondan bile korkarken sinekliksiz camda kedi tutmak iyi cesaret. Üstelik biz yüksekte değiliz ve altımız toprak olmasına rağmen ömrümden ömür gidiyordu.

Hiç kimse evcil hayvanının ölmesini istemez eminim konu sahibi de istemezdi.Zaten çok üzgünken yapılan yorumlar çok acımasız, Sahmerann sonradan yaptığın yorumları görmeden yazmışım,farkında olmadan böyle bir sey yazdığını düşünüp uyarmak istedim eminim çok iyi bakmışsındır kedine,çok zorAllah sabır versin.:(

Beni böyle kınayanların aynısının başına gelmesi dileğimle...
Aynısı neden başına gelsin ya başka bir hayvanın ölümünü diliyorsunuz.başınız sağolsunda ihmaliniz var işte yapacak birşey yok.sineklik takın bir dahaki sefere yada hayvan beslemeyin.benim annemde kuşlarım için benzer tavırlar sergiliyordu ama ben gittim kendi bildiğimi yaptım konu kapandı.ölüm Allahın emri ama önemli olan hatalardan ders çıkarmak.zamanla acısı geçer yeni bir kedi iyi gelecektir,süreci hızlandırır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back