Kedim hasta mı? Acil bakar mısınız?

Sourlife

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2016
2.978
7.494
Merhaba,
Öncelikle paran yoksa neden kedi sahiplendin demeyin lütfen. Sahiplenme gibi bir niyetim yoktu.
Pati' yi bulduğumuzda burnuna tekme yemişti ( hala tam koku alamıyor) ve ana caddede araba ezmek üzereyken arabayı durdurarak kurtardık onu. Bulduğumuz yere yakın yerde iki saat annesi gelir diye bekledik ama gelen giden olmadı, kısacası savunmanızdı bırakamadık ve çocuklarımla sahiplendik onu.
6 aydır bizimle yaşıyor. Aşırı korkak bir kedi, herşeyden korkuyor :KK43:
Geleyim asıl meseleye. Iki gündür iştahı azaldı, yemek yiyor ama az. Kendini sevdirmeyen kedi sürekli kucağıma gelmek istiyor, yüzüme bakıp miyavliyor ve göz bebekleri hep geniş. Kuru mamayla besleniyor, iç,dış parazit aşılarını düzenli yaptım, ishal degil, kızgınlık döneminde de değil. ( bir defa girdi ve cıktı)
Bir derdi var, hareketleri değişti çünkü ama ne olduğunu anlayamıyorum.
Veterinere götüremiyorum, çünkü maliyet olarak ne çıkaracaklarını bilmiyorum, şuan maddi imkanim yok. ( görmeden fiyat veremeyiz diyorlar) götürmeye kalksam taksiyle götürmem lazım, çünkü, çocuklarıda yanımda götürmem gerekir, minibüste üçüne birden bakamam.

Sonuç itibariyle aranızda veteriner hekim varsa bana yardımcı olmasını rica ediyorum.
Pati' ye ücretsiz bakar diyebileceginiz tanıdık bir veteriner de önerebilirsiniz, pati hasta mi diye ben ve çocuklarım endişe içindeyiz, veteriner konusunda yardımcı olun lütfen🙏
Not: Yanlış anlaşılmasın asla maddi yardım istemiyorum. Ücretsiz bakabilecek veteriner konusunda yardım istiyorum

Mevsimsel olabilir. Benimkiler bahar aylarinda az yemeye baslkyorlar, kilo veriyorlar, kisin kilo aliyorlat. Bir de kisir degilse, yilda 2-3 defa kizginliga girebiliyorlar. Gecmis olsun. Az da olsa yiyorsa, ishal degilse,kusmuyorsa kötü düsümeyin hemen.
Yemek yiyor az da olsa, ishal kusma yok. Durumu da kötü görünmüyor ama suratıma bakıp miyavliyor sürekli, kucağımdan inmek istemiyor. Bir yeri ağrıyor diye düşündüm. Belki de psikolojik bie durumdur.

Merhaba,
Öncelikle paran yoksa neden kedi sahiplendin demeyin lütfen. Sahiplenme gibi bir niyetim yoktu.
Pati' yi bulduğumuzda burnuna tekme yemişti ( hala tam koku alamıyor) ve ana caddede araba ezmek üzereyken arabayı durdurarak kurtardık onu. Bulduğumuz yere yakın yerde iki saat annesi gelir diye bekledik ama gelen giden olmadı, kısacası savunmanızdı bırakamadık ve çocuklarımla sahiplendik onu.
Geleyim asıl meseleye. Iki gündür iştahı azaldı, yemek yiyor ama az. Kendini sevdirmeyen kedi sürekli kucağıma gelmek istiyor, yüzüme bakıp miyavliyor ve göz bebekleri hep geniş. Kuru mamayla besleniyor, iç,dış parazit aşılarını düzenli yaptım, ishal degil, kızgınlık döneminde de değil. ( bir defa girdi ve cıktı)
Veterinere götüremiyorum, çünkü maliyet olarak ne çıkaracaklarını bilmiyorum, şuan maddi imkanim yok. ( görmeden fiyat veremeyiz diyorlar) götürmeye kalksam taksiyle götürmem lazım, çünkü, çocuklarıda yanımda götürmem gerekir, minibüste üçüne birden bakamam.

Sonuç itibariyle aranızda veteriner hekim varsa bana yardımcı olmasını rica ediyorum.
Pati' ye ücretsiz bakar diyebileceginiz tanıdık bir veteriner de önerebilirsiniz, pati hasta mi diye ben ve çocuklarım endişe içindeyiz, veteriner konusunda yardımcı olun lütfen🙏
Not: Yanlış anlaşılmasın asla maddi yardım istemiyorum. Ücretsiz bakabilecek veteriner konusunda yardım istiyorum
Bizim bulunduğumuz ilde daha düşük meblağlarla fakülte bakıyor bir araştırabilirsiniz şöyle de düşünebilirsiniz hastalık değil de alışma sürecidir belki bundan 1-2 ay önce bana bir kedi geldi geçici süre kedi benden önce 5 ev değiştirmiş kediyi yıkayıp kurutmamışlar sürekli ürkütmüşler falan hayvanın çene altı yaraydı ilaç falan kullanıyorlar geçmiyor bende tesadüfen aldım bu kediyi dedim iyileşince yuvalandırırsınız ilk geldiğinde yabani bir hayvandı yatağın altına girer sadece mama yemeye çıkardı inanın 1 ayda o kedi benimle yatan gidip gelip suratımı yalayan ilgi görmeyince miyavlaya miyavlaya ilgi isteyen bir hayvana dönüştü yaraları kremsiz geçti belki sadece sevgi istiyordur yeme konusunda ben daha önce farklı cinslerden farklı kediler bakmış biri olarak şöyle diyebilirim ki dönem dönem değişebiliyor iştah ve tüy durumları mevsimlik gibi düşünebilirsiniz

Merhaba,

Bana kedinin fotosunu ve sikayetlerini atar misiniz özelden? Kizkardesim hayvan dernekleri gonulluleri ile ilgili bilgi sahibi.Sosyal medyasına koyar.Bir yardim eden bulunur diye düşünüyorum..Kartal yakacik bolgesinde .

Konserve normal de arada bir veriyorsaniz onu dene yin genelde konseveye dayanamazlar ona da kayitsiz kalirsa bir sorun olabilir yada gecici de olabilir... oyun oynatin oynayacak mi halsiz bir kose de uyumuyorsa ates ishal kusma yoska gecici bie durum olabilir

X