- Konu Sahibi benkahvecanavari
Aynılarını yaşadım hep derim ikinici çocuk büyüttüm diye..hatta burada buna benzer bir konum bile var..bildiğin lohusa gibi geziyordum uykusuzluktan..ama büyüyünce çok rahatlamıştı arasıra uyandırıyordu bizi..birde kapıları kapatsak feryat figan bağırıp yine istediğini yaptırıma huyu vardı bizimkinin..kızımın yastığında burun buruna uyurlardı hiçbir hastalık yaşamadı kızım hatta bağışıklığı bence daha da kuvvetlendi bu süreçte..yalnız bir uyarım var size bir msjda yazmışsınız küçük cisimleri yutuyor diye..aman diyim dikkatli olun..benim oğlumunda o huyu vardı evde küçük bebek varmış gibi tetikteydik biz heran çok dikkatliydik ama ona rağmen birgün kaşla göz arasında yuttuğu bir cisim ve gelişen komplikasyonlardan dolayı kaybettik kuzumu..Sizde dikkatlı olun derim..Aman amaann cocuklarla bir de... Vallaha ben bu kedicigimle anneligin provasını yaptim gibi :) Dediginiz seyleri ben de yasiyorum, ev arkadasimla kahvaltıya oturur oturmaz miyavlamalar basliyor. Masadan cok alistirmak istemiyorum ama cıldırıyor, bir iki kere ciger ve peynir verdim, daha sonra kustu, veterinere goturdum hava degisimi dedi ama olabildigince kendi mamasını yesin deyince artik vermiyoruz. Gercekten cok guzel ama aynı zaman da zahmetli bir ismis bebek bakmak :) Allah uzun omurler versin cocuklarınıza
Son düzenleme: