Napıcamı bilmiyorum dışardan bi göze ihtiyacım var yardım edin :(

arkadaşlaarrrrrrr :) uzun zaman oldu yazmamışım bi aklıma geldi yazayım dedim :) olaylar şöyle gelşti. Şu sevgili dediğim insan evladı meğer aynı iş yernde beni başkasıyla idare ediomuş. sevgili değillermiş ama ilgleniomş bende nasıl anlamadıysam işte ayakta uyuyorm :S neyse kendisi askere gtti bende o dönemde tesadüfen biriyle tanıştım. İlk görğşte aşk yada ruh eşi ne denirse artık allahıma şükür herşey çok güzel. bunu yaşayamam sanıodm ama diğerini çoktan unuttm ble. üstelik askere gdnce aradı umrmda ble olmadı dşünmedm fln :S allahıma çok şükür sevdiğim adam beni sevio. bu yaz sonuna da nişanımız var :) herşey gönlnzce olsn hepnze de teşekkr ederim :) :69:

Başını ve sonunu okudum konunuzun... İbretlik... Sürekli sorun çıkaran, mızmız, dengesiz adamları hayatınızdan çıkarınca "boşlukların ne güzel dolacağının ispatı"... Allah herkese güzel bir nasip yazıyor da hatalara tutunmaktan gözünün önüne getirileni göremiyor insan...

Hakaret duyan, gereğince ilgi görmeyen, hayalleri askıda kalan, kendinden çok sevdiği adamın "istediği şeye" dönüşen buna rağmen "Ben onsuz yaşayamam, ayrılığı düşünemem" diyen genç kızlar tekrar tekrar okusun... :51:

Back