Kedili ev ve bebek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şaka bu heralde o kadar paralar verip aşi yaptıriyoruz ne demek fayda eder yahu birşey bilmiyorsunuz bari yorum yapmayın gidin bi veterinerlerle konuşun
Bu kadar iyi niyetle yazdigim seylerin buralara cekilmis olmasi cok tuhaf.Kediyi sokaga at demedim.Veterinere danis dedim.Koca kari lafida etmedim.Doktorun dediklerini dedim.Iyi niyetimizi kaybetmisiz insanlar olarak.Kedilerin degil insanlarin asiya ihtiyaci var.Inanmayan ayni acilari CEKMEZ insaAllah.Herkes yasadigi aciyi bilir.

1.bizde işe yaramıyor. 2.yi yapıyorum. 3.nane yağını deneyeyim. 4.tamamdır. 5.eşimin yardımı imkansız, doktora gideceğim ilk fırsatta. 6.bu çok ilginç mutlaka deneyeceğim çok teşekkür ederim. Vermek aklıma geldikçe sabahları bu bir kabus olsun diye uyanıyorum o kadar üzgünüm ki. İnşaallah gerek kalmadan yoluna girer herşey

Tüylü kediler o kadar yikanmaz ama cok zararli onlar için zaten kendileri temizliyor kendini sadece sfenks kediler yikanir bu kadar.
Haklı olabilirsiniz. Ama
Anam 4 tane doğurmuş çatır çatır ta köylerden beri kedisi köpeği varmış eskilerden ne ası ne birşey bide :)
O da doğru ben çok sokak kedisi besledim sevdim. O zaman da ciğerine geçer falan diyorlardı. Ama çok şükür sağlığında sorun olmadı

Allah sizin gibi insanların sayılarını artırsın. Benim mümkün değil ev işine çocukla güç yetirmem. Gerçekten birilerine ihtiyacım var. Kediniz için üzgünüm. Ailenizdeki herkese uzun ömürler dilerim

Feliway diye bir ürünle ilgili çok olumlu yorumlar okudum.kedileri yatıştıran ve sakinleştiren bir sprey.inceleyin,bu ürünün size yardım edeceğine inanıyorum

Tüylü kediler o kadar yikanmaz ama cok zararli onlar için zaten kendileri temizliyor kendini sadece sfenks kediler yikanir bu kadar.
Merhabalar,teşekkür ederim tavsiyeniz için. Haklı olabilirsiniz. O yazmış olduğum rutini takip etmediğim zamanlar çok oluyor. Bazen üşeniyorum. Bazen ise hava çok çok soğuk oluyor. Kışın zaten hiç yıkamıyorum. Ama benim kedim beyaz ve kalın kürklü bir hayvan. Takdir edersiniz ki beyaz renkte kir kolayca görünür. Sıklığı böyle yazarak çok abarttığımı farkettim. Çok üzgünüm

Şunu çok iyi anladım ki bazı insanlar malesef hayvanlara verdikleri kadar insana değer vermiyorlar.Sirf böyle biri yüzünden kedilerden nefret ettim bir anım var hiç çıkmıyor aklımdan

Merhaba, benim de bekarlıktan sahiplendiğim gözleri görmeyen bir kedim var. Her zaman tüyünden kumundan huylandım ama sevgisi üstün geldiği için yastığımda birlikte uyuduk, sonra kızım dünyaya geldi, hareketlenene kadar yatak odamıza girmesi hariç hayat aynen devam etti( neden ayırdınız derseniz, bebeğin yatağına giriyordu bir anda yanında üstünde buluyorduk, doğal olarak merak ediyordu), bebek hareketlenince kedim ondan rahatsız olup kaçmaya başladı, bebeğin ağzından tüy de toplamaya başlayınca ayırmaya karar verdim. Önce tutabildiğim kadar bebişi sonra da kedimizi, ancak benim kedim yaşlı ve kör olması sebebiyle zaten ağır kanlı bir hayvandır, bir isteği olmadıkça miyavlamaz ve ben onun ilk miyavında fırlar yanına koşarım. Şimdi çocuklar büyüdü artık uslandıklarını o da anladı içeride daha çok zaman geçirmek istiyor, biz de ne zaman istese alıyoruz canı sıkılınca balkona çıkıyor. Kediniz oyuncuysa tırnaklarını kesebilirsiniz, eşinizden biraz destek rica edebilirsiniz, yeriniz müsaitse önce bebeği bir odada tutumaya sonra kedileri rahat edebilecekleri bir odada veya balkonda tutmaya başlayabilirsiniz. ( her türlü ihtiyaçları anında karşılanmak kaydıyla) zaten bir süre sonra birbirlerine ilgilerini kaybedecekler ve bebeğiniz kedili evde büyümenin avantajlarını yaşayacak. Aynı anda kedi bakıp bebek büyütmeyen kimsenin de lafına kulak asmayın derim( bir tırmıktan bir şey olmaz ayrıca, ev kedisi ve aşılılardır mutlaka, bebeğiniz de alışır zamanla)

Şunu çok iyi anladım ki bazı insanlar malesef hayvanlara verdikleri kadar insana değer vermiyorlar.Sirf böyle biri yüzünden kedilerden nefret ettim bir anım var hiç çıkmıyor aklımdan
Bunun gerekçesi olarak da insanoğlu çok kötü cani falan diyorlar. İnsan ırkına karşına bir nefret oluşmaya başladı son yıllarda. Kötü insanları kimse sevmez zaten. Bazı insanlar kötü diye toptan tüm insanlığı kötü ilan etmeseler keşke.

Benim de 1 kedim ve 6 aylik kizim var kedim cok kiskaniyor bazen hircin bazen sakin bir kere benim kedim de cizdi kizimi o gunden beri cok dikkatli olmaya calisiyorum ev temizligine gelince koltuklarim da ortu var hergun silkeliyorum tuy toplama rulosuyla kalan tuyleri topluyorum birde el supurgem var hergun evi supururum haftada bir un detayli supururum bir gun de silerim bunlari kizimin moduna gore uyurken yada uyanikken yaparim bazen kizimi kendime sarip yaparim bazen salincagina yada otokoltuguna kizimi yere koyacagim zaman ayri bir ortusu var onu serip oynatiyorum bunlari belki size bi faydasi olur diye yaziyorum sizi cok iyi anliyorum bazen bende sahiplendirsem mi ilgilenemiyorum diye dusunuyorum ama kiyamiyorum bakalim bi sekilde idare ediyoruz darisi sizin basiniza

Ben insanlara hayvanlardan daha çok değer veririm. Hayvanları insanların önüne koyan kişilerin insanlardan sevgisizlik ve ihanet gördüğünü düşünüyorum. Ancak hayvanları da asla oyuncak ya da heves olarak görmüyorum. En nihayetinde evcil hayvanlar eve ve sahibine alıştıktan sonra bir bebek gibi bakıma muhtaç oluyor. Bir kedi elbet bir bebeğe zarar verebilir, hayvan en nihayetinde, bebeğin hareketlerini ters algılayabilir. Bir bebekte tabiki bir hayvana nasıl davranacağını belli bir yaşa kadar bilemez. Tüm çocuk sahibi olacak hayvan sahiplerinin günü geldiğinde iki çocuğu olmuş gibi davranması gerektiğinin bilincinde olmasını diliyorum.

Yapılacaklar belli, işlere eşiniz ya da ailenizden birisi yardım edecek. Bebek bakımının yanı sıra kedilerin tüyleri güzelce temizlencek ve kediler bebekle başbaşa bırakılmayacak. Bir süre böyle idare ettikten sonra zaten bebeğiniz büyüyecek ve kedileriniz ile iyi anlaşacak.

merhaba nano havlu hakkında ben de bilgi alabilirmiyim.
Konu sahibine de sabırlar diliyorum

Kötü kendileri oysa ! Sözünü ettiğim ani bir kenarda dursun başka bir anım daha var.Bir gun yolda yürüyorum,hamileyim çok da belli oluyo,riskim de var.Kopegin biri setbest dolanıyordu kocaman,köpeklerden de korkarım çünkü olduğum yerde sürü halinde geziyorlar peşine koşuyorlar bazen insanın.Neyse yolun diğer tarafına kaçtım meğer sahibi de arkasından geliyormuş,bir kadın.Bir parladı bana ne var ne oluyo der gibi.ses çıkarmadım da hey heyleri üstünde üstüme salacak diye koca köpeği.Tasma tak iple gezdir bari be kadın.Karnimdaki bebisten daha mı degerli

Bana kedileri vermek acımasızlık geliyor.Tamam şartlar değişti ama en başından böyle bir ihtimal vardı.Sonsuza kadar bekar kalacağınızı düşünmemişsinizdir.Ne yapılabilir derseniz,bebeğin bulunduğu odanın kapısını kapatın.Temizlik mi yapıyorsunuz,oda oda yapıp kapılarını kapatmaktan baska care yok.Kapıyı delip geçemezler.Zaten 1-2 seneye sorun cozulur

Size mi soracak neyle gezdirecegini. Siz sevmiyor olabilirsiniz sevene de karisamazsiniz Sokaklar sizin değil kusura bakmayin o kadar yanlış tespitler yapmışsınız ki diyecek bir şey bulamıyorum
Kocisiniz yanınızda yok muydu kurtarirdi sizi kiayamam ya

Hayvan koşup kovalamamis ki kendi kendine tribe girmiş
Var böyle 50 m den çığlık atanlar .
Hayvanın umrunda değil halbuki

Bu üslupla yazan birine cevap veremeyeceğim,tarzım değilsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…