Kedilere çocuk ilacı

Pamelaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2024
20
3
25
Kızlar kedim bir süredir iştahsızdı ve bugün hiç hali olmadığını herzamankinden daha hareketsiz olduğunu farkettim. Şehir dışındayım ve burda bulduğum bi veterinere götürdüm. Veteriner bana çocuklarında kullandığı dolven ağrı kesici ve vitamin antibiyotik gibi ilaçları reçeteye yazıp eczaneden alabileceğimi söyledi düşük dozlarda kullanıcam. Aldım ilaçları fakat kullanma konusunda endişelerim var. Daha önce kullanan oldu mu

Kızlar kedim bir süredir iştahsızdı ve bugün hiç hali olmadığını herzamankinden daha hareketsiz olduğunu farkettim. Şehir dışındayım ve burda bulduğum bi veterinere götürdüm. Veteriner bana çocuklarında kullandığı dolven ağrı kesici ve vitamin antibiyotik gibi ilaçları reçeteye yazıp eczaneden alabileceğimi söyledi düşük dozlarda kullanıcam. Aldım ilaçları fakat kullanma konusunda endişelerim var. Daha önce kullanan oldu mu
Kullanabilirsin. Bizim kullandığımız birçok ilacı hayvanlarda da kullanabiliyorsun. Herhangi bir sorun teşkil etmez zaten sıkıntı çıkaracak olsa veteriner önermezdi

Kullanabilirsin. Bizim kullandığımız birçok ilacı hayvanlarda da kullanabiliyorsun. Herhangi bir sorun teşkil etmez zaten sıkıntı çıkaracak olsa veteriner önermezdi
Değil mi bide reçeteyle yazdı. İnternette araştırdım önce zehirlenmelere ve ölüme yol açar vs yazıyordu. O yüzden çok korkmuştum ama sanırım yüksek ml verilirse o sonuçlara yol açar demek istiyordu. Ağrı kesici var antibiyotik vitamin hepsi şurup

Değil mi bide reçeteyle yazdı. İnternette araştırdım önce zehirlenmelere ve ölüme yol açar vs yazıyordu. O yüzden çok korkmuştum ama sanırım yüksek ml verilirse o sonuçlara yol açar demek istiyordu. Ağrı kesici var antibiyotik vitamin hepsi şurup
Genelde parol şurup, bazı kremler falan yanlış bilmiyorsam hayvanlara da verilebiliyor. Ama tabii veterinere sormadan vermemek lazım. Onlar da sonuçta hayvan doktoru olduğu için ilaçların içerikleri konusunda bilgililer için rahat olsun

Ben kedime insanlar için kullanılan mide koruyucu ve başka mide ilaçları kullandım. (Veteriner verdi) Veteriner onun dozunu ayarlayıp veriyor zaten. İsterseniz başka veterinere daha danışın

Hayvanlar için üretilen antibiyotikler çok kısıtlı diye biliyorum. Bizim kedimize de hep bizlerin kullandığı ilaçları yazarlardı. Tabii ki insan için üretilen her ilacı kullanamıyorlar (bazı antibiyotik grupları onlarda toksik etki yaratabiliyor mesela) ama ortak kullanılan çok ilaç var. Veterinerin reçete ettiği dozda kullanırsanız sorun olmaz.

Hayır dolven ağrı kesiciyi kesinlikle kullanmayın etken maddesi ibuprofen kediler için toksiktir. Ben veteriner hekimim çok şaşırdım
İnsanlarda kullanılan çoğu antibiyotik hayvanlarda kullanılabiliyor ama ağrı kesici kesinlikle araştırın

Çocuklarda ve hatta yetişkinlerde kullanılan bazı ilaçlar hayvanlarda da kullanılabiliyor ancak önemli olan dozu, hayvanın cinsi ve kilosuna göre hesaplanıyor. Veterinerin söylediği ölçülerde verin.

bende bi keresinde kedimin dudağı yara olmuştu bizim boğaz spreyinden sıktım eczacı demişti gerçekten iyi geldi, yine bi defada gözü akıyodu veteriner telefonla damla ismi söyledi işyerindeki doktora yazdırdım aldım eczaneden geçirdi gözünü

X