- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
hayatım herkes bizim gibi gerçekten sevdiklerinden hayvan saibi olmuo ki. 2 gün sonra sıkılanlar ya da sırf etrafa hayvan beslediğini söyleyip hava atmaya çalışanlar var. e haliyle bu insandan bozma mahlukatlar hayvana değer vermeyip önemsemediklerinden, ne kadar az para harcarlarsa o kadar iyi mantığıyla yaşıyorlar. amaaan bana ne kedi bu e yerse yesin die düşündüklerinden whiskas da verirler başka kötü mama da kötükedihüso
her zaman söylerim hayvan beslemek alıp evde sadece sevmek demek değil; ciddi bir sorumluluğu ve sevilmeyi öğrenmektir :enbuyukkk:
Haklısın canım, özellikle bu tip insanlar sokak kedilerinide kediden saymaz, kedi ırkının siyam-iran-himalayan üçlüsünden ibaret olduğunu sanırlar, ayrıca hayvan beslemeninde modası vardı, o yıl chincilla moda olur herkes ondan alır bir yıl scotish fold bir yıl himalayan alınır özenle en safkanından, tabii hçoğunun akıbeti şbilinmez...şansları varsa bizim gibi hayvanseverler ile karşılaşıp yeniden yuva edindirilir şansları yoksa kim bilir hangi arabanın altında hayatları son bulur...Cins hayvan beslenmesine asla karşı değilim benim için kedi kedidir, köpek köpektir ama hayvanlara süs eşyası muamelesi yapmaya kalkan ikoncanlara sinir oluyorum!!!