Cinsine gore degisir vallaArkadaşım birkaç günlüğüne yurtdisina gidecek. O yüzden kedisini bakmam için bana emanet edecek. Daha önce de bakmıştım. Kedileri çok severim. Kedi sahibi olanlar sizce kediler neleri severler?
Bizde de bir haftalığına misafir olarak geldi kedi. Uyur zaten dedi ama hiç uyumuyorCinsine gore degisir vallabende 1 yasinda britsh var tum gün uyuyor aksam herkes yataga gecince odalari birbirine katiyorbkendi kendine oynuyor. Bizimle oynamiyor sadece aksamlari 5 dakika falan kucagima gelir yatar sonra gider
Bizim ki genelde gunduz uykulu gece enerjikBizde de bir haftalığına misafir olarak geldi kedi. Uyur zaten dedi ama hiç uyumuyorakşam biraz kestiriyor
Arkadaşım birkaç günlüğüne yurtdisina gidecek. O yüzden kedisini bakmam için bana emanet edecek. Daha önce de bakmıştım. Kedileri çok severim. Kedi sahibi olanlar sizce kediler neleri severler?
Bu kedi yavruyken sokaktan sahiplenilmişCinsine gore degisir vallabende 1 yasinda britsh var tum gün uyuyor aksam herkes yataga gecince odalari birbirine katiyorbkendi kendine oynuyor. Bizimle oynamiyor sadece aksamlari 5 dakika falan kucagima gelir yatar sonra gider
Öğrendik sevdigi oyuncaklarını mamasını falan getirecekler eveHepsinin karakteri kendine özgü bazısı sevecen bazısı soğuk. Bence seni garipseyecek ortamını vs. O yüzden olabildiğince sakinleştirmek için sevdiği şeyleri sahibinden öğrenmelisin. Bizim kedimiz tavuk ve en sevdigi mama dışında birşey yemez oyun az oynar genellikle uyumayı sever kendi kucağa gelir sevdirir ama sen alsan istemez prensipleri vardır biz sadece ona bakan onun seçtiği köleleriz. Herşey kendi isterse
Buyuk ihtimal tekir falandir onlar cok iyi ya tam bir oyuncular. Bizde britishi sahiplendik iki oynariz dedik ama tık yokÖğrendik sevdigi oyuncaklarını mamasını falan getirecekler eveAynen öyle onların canı nasıl isterse öyle oluyor
Smokin bir kediBuyuk ihtimal tekir falandir onlar cok iyi ya tam bir oyuncular. Bizde britishi sahiplendik iki oynariz dedik ama tık yok
Hazırladım her şeyiniBenim iki kardes olan bebislerim oyunu cok seviyor, olta falan gibi. Saklambaci ve onlari yakalamamida seviyorlar
Ha birde arada sevdigi atistirmaligi verirsen cok severler seni
Oyuncuysa size de eglence olur benim ki gibi miskinse istesenizde oynamazSmokin bir kedi