Hayır attı lafı gittiNiye hamile kalınmiyormus peki? Bunun açıklamasını yaptimi size.
olurmu öyle şey , bir sürü evinde kedi olup hamile kalan biliyorum, saçmaHayır attı lafı gitti
ay hiç gülesim yoktu çok alemsiniz:)))))Kedi aranizda yatmiyosa sikinti olmaz
Ne diyim simdi
Yanımda uyuyorKedi aranizda yatmiyosa sikinti olmaz
Ne diyim simdi
Safliginiza veriyorum.Hayır attı lafı gitti
Cok seviyorum bende kedimi icim parcalnır ayrilirsam ondanYok artık ben hamileyken İran kedimiz vardı. Fena tüy döküyordu. Doğumdan sonra çocuğun boğazına tüy kaçar diye diye ayırdılar biziii. Hala vicdaan yaparım ki alakası yokmuş.. Temizliğini yapınca şu an arkadaş olurdu kızıma. .(
ayyyy kıyamaaaamm eşim kabul etse hemen alırdım, içim gidiyor böyle şeyleri duydukçaYanımda uyuyor
Inş batıl inançtır. Yoksa kedimden hic ayri kalmk istememTakipteyim, olayın sonu batıl inanç çıkarsa ciddi söverim ama.
:) saflıkla alakası yok cnm.Safliginiza veriyorum.
Yorumun icin cok tşkr ederim, içimi rahatlatın. Aşıları yapılıyor zaten dışarı hiç çkmıyor.Alakasi yok oyle olsa benim ve esimin hayatta olmamasi gerekirdi. Ama hamile kalinca ve cocuk olunca da o kedi gitmemeli. Asilari yaptirilinca coook saglikli olur.
Baril inanclar bunlar.
Yanımda uyuyor
:) evet bencede hurafe ama işte insan bir konuda hassas ise en saçma basit bir şeyi de kafasına takar.:) espiri yapmistim
Duydugum en sacma hurafelerden biri. Ciddiye alip kafaniza bile takmayin sakin. Oyle sacmalik olabilir mi allah askina