Kediiiiii

ben bu zamana kadar 5 kedı besledım hepsı sokak kedısıydı
buda veterınerın elındeydı rahim kanserıydı ölmek uzereydı
aldık amelıyat yaptırdık ölur dedıler en fazla 2 ay yasar dedıler suan 8 yasında sevgımızle ıyılestırdık

sımdı ben bunu hamıle kaldım dıye bırakırsam allahda karnımdakı cocugu benden alırsa
kulakları duymuyor bı gozude kör
cok sevıyorum ellerınden oper ablası :)

Ohhh maşallahh yüreği büyük insansınızz..
Bu toplum sizin gibilere aç diyebilirim..
Rabbim de sizin evladınızı iyi insanlarla karşılaştırsın..
Her şeyden önce bir insanın önceligi vicdanlı ve merhametli olmasıdır..
Ondan dolayıdır ki yaratandan ötürü severim yaratılanı..
Yaşadığım sitede köpeğe (hemde engelli bir hayvan) kötü davranan bir site yönetici ile münakaşaya girmek zorunda kaldığımda bana önce insan demişti.. Ben de hayır önce can demiştim.. İnsan diğer bütün canlılardan üstündür ki o yüzden korumak, kollamak ve bakmakla yükümlüdür.. Allahım hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.. Gönül gözlerimizi kapamasın..
Görmeyen gözünden öperimm sevgiler.

Evvettt :)
Bu gun doktorumu da veterineri de aradim :)
Ikisi de hiiiic korkma dediler.
Veteriner kendi dedi sen tüm aşılarını yaptrıyorsun temiz zaten hic korkma birseynolmaz dedi :)
Hepinize tek tek teşekkür ederim sayenizde bilmedigim seyler ogrendim ve kedicigime aksamda sarılıp rahatca uyudum.

Evvettt :)
Bu gun doktorumu da veterineri de aradim :)
Ikisi de hiiiic korkma dediler.
Veteriner kendi dedi sen tüm aşılarını yaptrıyorsun temiz zaten hic korkma birseynolmaz dedi :)
Hepinize tek tek teşekkür ederim sayenizde bilmedigim seyler ogrendim ve kedicigime aksamda sarılıp rahatca uyudum.

hahahah kızım vallahi böyle bi konu açılsın diye bekliyor muşuzz :))

Kedi kopek kisti var. Esimin anneai hamile kaliyordu ama cocugunu devamli dusuruyordu. Sorun bundanmis.

Asilari tamsa bir sorun olmaz diye biliyorum ben

Ohhh maşallahh yüreği büyük insansınızz..
Bu toplum sizin gibilere aç diyebilirim..
Rabbim de sizin evladınızı iyi insanlarla karşılaştırsın..
Her şeyden önce bir insanın önceligi vicdanlı ve merhametli olmasıdır..
Ondan dolayıdır ki yaratandan ötürü severim yaratılanı..
Yaşadığım sitede köpeğe (hemde engelli bir hayvan) kötü davranan bir site yönetici ile münakaşaya girmek zorunda kaldığımda bana önce insan demişti.. Ben de hayır önce can demiştim.. İnsan diğer bütün canlılardan üstündür ki o yüzden korumak, kollamak ve bakmakla yükümlüdür.. Allahım hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.. Gönül gözlerimizi kapamasın..
Görmeyen gözünden öperimm sevgiler.

:KK68: ayyy tesekkur ederım

11026037_10206164203614144_7008349266072635179_n.jpg

buda benim zıpırım pakizem kınalı kuzum :)

ya ama yaa böyle paylaşıyosunuz benim içim gidiyoooo yerim ben onuuuuu
çocuklarımda çok istiyorlar ama eşim izin vermiyor:KK43: zarar vermez dışarıda besler ama eve asla kabul etmiyor, kedi olan evde yemek yiyemiyor o derece:KK43: tuhaf oluyorum diyor tik gibi yani :KK43:

kıyamam ya
buyuduklerınde eve alırlar olmazsa :KK70:
ben ılk okuldayken yavru bı kedıyı buyuk kedının agzından kurtardım eve getırdım
benımle yattıgı ıcın babam kızdı agzında burnunda dısarı kıy dedı
2 ay gızlı besledım mecbur kabul ettı :p
evde hıc hayvan ıstemeyen babam varken ben bı balkonda 3 tavsan dıger balkında 5 cıvcıvken ibiklerı cıkmıs horoz evde 1 papagan 1 kedı 4 balık besledım hepsını aynı anda
hayvanat bahcesı gıbydı

hepsını mutfak masasına yemek hazırlıyodum :KK70:

kıyamam ya
buyuduklerınde eve alırlar olmazsa :KK70:
ben ılk okuldayken yavru bı kedıyı buyuk kedının agzından kurtardım eve getırdım
benımle yattıgı ıcın babam kızdı agzında burnunda dısarı kıy dedı
2 ay gızlı besledım mecbur kabul ettı :p
evde hıc hayvan ıstemeyen babam varken ben bı balkonda 3 tavsan dıger balkında 5 cıvcıvken ibiklerı cıkmıs horoz evde 1 papagan 1 kedı 4 balık besledım hepsını aynı anda
hayvanat bahcesı gıbydı

hepsını mutfak masasına yemek hazırlıyodum :KK70:
neeeee benim için böle bişey heralde çok radikal bi değişim olurdu:))))) ve zannedersem sonuçta boşanırdık :))))))) walla sizi kutluyorum erdeminizden dolayı:) dünyadaki bütün canlıların sizin gibi insanlara ihtiyacı var:)

Benim bir köpeğim ve iki kedim var.. 33 yaşındayım ve kendimi bildim bileli hayvan bakıyorum. . Altı ay önce toxoplasma testim negatif çıktı yani hiç gecirmemisim. . Bu virüs keDiden çok yıkanmamış sebze meyve ve çiğ etten geçiyor. Bugün tekrar test yaptırdım hamile olduğum için. Ama evdeki hayvanlarimdan gecmeyecegini biliyorum inşallah yediğim birşeyden de gecmemistir. . :KK68:

Böyle saçma birşey hayatımda duymadım.. Hayvan sevmeyen insanlar çığırından çıktı popolarından batıl inanç uydurmaya başladı herhalde.. Ablam 5 kedili bir evde büyüyen bir insan evladı olarak çocuğunun 3. doğum gününü kutladı geçenlerde.. Şimdi 2. çocuğu düşünüyorlar. Kendileri hayvan sevecek yüreğe sahip olmayıp sevenleri de soğutmaya çalışanların ağzına kürekle vurmak istiyorum.. Böyle söylemlere itimat etmeyin lütfen..

X