Kedi ve köpekler aç kalsınlar ama ezilmesinler...

toredo

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
3.001
350
SOKAKTAKİ KEDİ KÖPEKLER AÇ KALSIN SUSUZ KALSIN AMA ARTIK ARABANIN ALTINDA CAN VERMESİNLER...DAYANAMIYORUM ARTIKKK...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Evet ya benimde içim acıyo gördükce.
Daha geçen gün kedinin birine araba çarptı yola düştü başak bi arabada onu göre göre gitti üstünden geçti..lmaz:

Aynen katılıyorum. Tek çözüm de kısırlaştırmak. Hele yavrulatıp yavrulatıp sokağa salanlar yok mu adreslerini bulsam ben de aynısını onlara yapacağım. Sonra sokakta kalanlar ya açlıktan, ya araba altında ya da başka sebeplerle ölüyorlar ((
Sokaktakiler için özellikle bu havalarda güvenilir yerlere (Salağın biri yolun ortasına yiyecek atmış, bir köpekte onu alıp yemeğe çalışırken bacağına araba çarpmıştı off ne acı ama neyse ki bacağı iyi olmuştu sonra ama hepsi o kadar da şanslı değil malesef ) su ve yiyecek bırakabiliriz. Benim evde kedim olduğu için onun mamasından sürekli dışarı bırakmaya ve su koymaya çalışıyorum.En azından böylelikle bir miktar su veya yiyecek umuduyla ordan oraya geçip, ezilme tehlikelerini bir miktar azaltırız diye düşünüyorum

dün yaşadım bu olayı alacaktım ama çok kan vardı kaldıramam diye korktum...off offf..çok masumlar yaa..minnacıktı daha

Dikkatli araba kullansanlar hiçbir hayvan ezilmeyecek aslında. mahalle arasında basıp gidiyolar bırak hayvanı küçük bi çocuk bile çıkabilir birden.. Hayvanları sevmeyenler oldukça buna bi çözüm bulmak mümkün değil Bilerek üstüne sürüp ezenler var.. Allah büyüktür daha büyük acıyı onlara verir bunu biliyorum ya bi nebze olsun içim rahatlıyor

evet dönüp bakmadı bile arkasına naptım ben diye

aynısı benim köpeğime oldu.. çimenlikte oynuyorduk.. birden yola doğru koşmaya başladı ben arkasından koşunca yetişemedim.. adam vurdu ve kaçtı... camdan bile bakmadı nasıl böyle insanlar var bilmiyorum.. allahtan köpeğimde çok fazla birşey yoktu hemen vet.mizi aradık geldi. ve ilk müdahalemizi yaptı.. benimki şanslıydı ben vardım çünkü orda ama ya diğerleri yaa hiçbişey yapamıyosan al bir veterinerin kapısına bırak en azından iyileşme gibi bi durumu varsa iyileşsin..

Ne aç kalsınlar ne susuz nede yollarda kendilerini insan olarak adlandıran canavarlar tarafından ezilsinler.Hayvan beslemeyen hiçbir insanın onları tam olarak anlayabileceğine inanmıyorum.Benim 6 senedir bir kedim var ve eğer arkadaşım evlat edinmezse bir kedim daha olucak.Tek çözüm kısırlaştırma...

çok sevindim bişey olmadığına....

Aç susuz da kalmasınlar ezilmesinler demafoldumben
İnsan olan herkes üzülür. Bunların olmaması için duyarlılık ve elimizden geleni yapmaya çalışmamız önemli.

ayol çocuklara çarpıp kaçıyorlar..

vicdan, merhamet hiçbişi kalmadı artık...

Sık sık bu acı görüntülere rastlıyoruz. Paylaşmamak en iyisi mafoldumben
Sokak aralarında dikkatli olarak bunu azaltabiliriz belki, ama şehirlerarası yollarda yine aynı manzaralar :1no2:
En iyisi hayvanların kısırlaştırılması ve kontrol altında tutulması.
Barınaklara elimizden geldikçe az demeden destek verelim, hayvanları bu acı senaryolardan uzak tutmaya yarar belki...

gözgöregöre çarpanlar varya Allah bildiği gibi yapsın onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…