- 20 Ocak 2010
- 46.893
- 172.323
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi sabirli ol
-
Allah korusun kuzuyuBu makaleye göre benimki british değil muhtemelen saydığı özelliklerle alakası yok çünkü. Biz de birçok veterinerle görüştük ilk sahiplendiğimizde, ben de tedirgindim çünkü sağlık sorunları olabilir diye. Gayet sağlıklı, güçlü, uzun yaşayan bir tür olduğunu söylediler.
Soyu ordan geliyordur burdan geliyordur bilmem ama yatkın oldukları iki hastalık var, biri troid biri de sanırım anemiydi. Senede bir bunlara baktırıyoruz sadece onun dışında aşırı harektli, oyuncu, sağlıklı bir oğlan çocuğu.
Sahiplendim dediğinize göre klasik senaryo, pet diye alan biri pat diye bıraktı.Valla ben illa cins kedi olsun istemedim denk geldi çocuklar çok istedi sahiplendik
Ayrıca çok sakin hiç bi yere zarar vermez çok sevimli bir kedi iyi ki almışım
Yok onlar da sokakta. Ben de evde köpeğe cesaret edemiyorum. Bir kere baktım köpek yetişkindi geldiğinde hiç zorlamadı beni o kuzu. Ama yavru köpeğe cesaret edemem.Köpekler evde mi? Ben de cok istiyorum ama evde bakmaya cesaret edemiyorum. Kedi kadar kolay degiller.
Hayvan ticareti ayrı mesele, hepimiz karşıyız.Allah korusun kuzuyu
Kardeşim sahipleneli 11 ay oldu, dişi, 8.ayda üriner sistem mamaya ve böbrek tedavisine geçtiler ki dişilerde tüm türlerde böbrek sorunu aslında çok nadirdir, kum döküyor ara ara garibim. Hal böyle olunca araştırma gereği duymuştum bir kaç ay önce ,çünkü bu ve benzeri türde kedi bakmadım hiç. Her bir cinsin artısı ve eksisi mutlaka var, kardeşim küçük çocuğu olduğu için hırçın olmayan bir tür seçmek istedi, hayvan cidden sakin fazlasıyla tepkisiz çok üzülmüştüm aldığında ısırma, tırmalama hiç bir tepkisi yok gözlerime inanamadım, elden ele kucaktan kucağa dolaşıyor evde hiç sesi çıkmıyor o tepkisiz haline daha da kahroldum. Sokaklar kedi dolu, hepsi birbirinden güzel onlara şans verilsin tek dileğim, bu hayvanlarda çoğaltılıp satılmasın artık vallahi yüreğim dayanmıyor, ırkı çok sağlıklı olsa da hayvanın ticari meta olmasına asla gönlüm razı gelmeyecek
Bizimki uzun süre aynı mamayı yediği zaman nedendir çözemedik kusmaya başlıyor. O yüzden 6-8 ayda bir değiştiriyoruz. Mama değişince sorun kalmıyor. Yine değiştirme zamanı geldi muhtemelen, şimdilik kusma falan yok ama gerekirse hızlıca değiştireyim diye arayıştayım.Ben hizlica bir baktim da iceriginde hiç et yazmiyor daha ilk maddede xx proteini yaziyor doğru baktiysam çok açmadi beni.
Kedim 7 yaşinda. Sahiplendiğimizde sadece 1 paket proplan yedirmiştim ondan sonra N&D ye geçmiştim yani 7 yildir N&D kullaniyoruz. Daha once az tahilli kullaniyordum 4-5 senedir de N&D tahilsiz serisini veriyorum. İceriginde olmasa iyi olur dedigim bir kaç şey var ama memnunum. Hem bizimkine iyi geldi, hem tadini seviyor.
İnstagramda portibon hesabını takip edin lütfen. Orada Ramazan çekil ve Müjgan dediğimiz iki basit aletle baya rahatladı herkes. Kedi köpek ve bebekli ailelere o hesabı takip etmek şart diye düşünüyorumMerhaba arkadaşlar,Çok tatlı bir kedimiz var 2 ay önce sahiplendik.Cinsi British short Air.1 yaşında ama çok iri bir kedi.
Sorunumuz çok fazla tüy döküyor,her gün temizlik yapmak zorunda kalıyorum
Bu sorunu yaşayan kedi sahipleri varsa ne yapmam gerekiyor,tüy dökülmemesi için her hangi bir aşı var mı?
Yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler...
Biofeline takviye, sık tarama, orijen six fish mama.Merhaba arkadaşlar,Çok tatlı bir kedimiz var 2 ay önce sahiplendik.Cinsi British short Air.1 yaşında ama çok iri bir kedi.
Bu sorunu yaşayan kedi sahipleri varsa ne yapmam gerekiyor,tüy dökülmemesi için her hangi bir aşı var mı?
KatılıyorumRobot süpürge
Tüy toplayan rulo
Kaliteli mama
Düzenli tarama
Kısırlaştırma
Bunlarla azalır belki
Benimde 2 kedim var haddinden fazla döktükleri için damla aldim ve 2 aydır düzenli kullanıyorum gözle görünür düzelme var ve masalarında bakın oda etkiliMerhaba arkadaşlar,Çok tatlı bir kedimiz var 2 ay önce sahiplendik.Cinsi British short Air.1 yaşında ama çok iri bir kedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?