• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi tırmığı izi

kedikuyrugu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2012
307
5
118
İstanbul
Arkadaşlar az önce kedim tırmaladı. Kolumda uzun ve derin bir tırmık izi var, daha önceki tırmalamalarının da izleri kalmıştı kollarımda ama bu çok büyük, iz kalmamsı için ne yapabilirim fikriniz var mı? Evde Bepanthen krem vardı ondan sürdüm ama başka bir çözüm bilenler var mı? İz kalsın istemiyorum, jiletçiler gibi oldum her yerim yara izleri :S

Aynen hayatım bende de var o sıkıntıdan. Bır de normal bır cızıge oranla çok daha geç gecıyor bu tırmık ızlerı. Yalnız ben söyle bır care buldum. Ayda bır kedımın tırnaklarını kesıyorum.

Aynen hayatım bende de var o sıkıntıdan. Bır de normal bır cızıge oranla çok daha geç gecıyor bu tırmık ızlerı. Yalnız ben söyle bır care buldum. Ayda bır kedımın tırnaklarını kesıyorum.

Merhaba suz1. Ben de kesiyorum, o konuda sıkıntı yok ama ona rağmen kalanlar yetebiliyor bazen. Bir arkadaşımın tavsiyesi Thiocilline diye bir antibiyotik pomad oldu. Onu kullandım, hakikaten iyileşmesini hızlandırdı ama iz kalacak mı hala bilmiyorum tabiki. Kullanmaya devam ediyorum. Lazım olursa senin de aklında olsun :)

Back
X